HELGEN

På grund av tajt från ALLA min bloggläsare (ca 2 st) om att jag måste uppdatera oftare så tänkte jag göra ännu ett försök med det. Då jag jobbar i stort sätt alla dagar så har jag inte så mycket att berätta om men jag tänkte berätta om min helg iaf, så: 
FREDAG: Jobbade hela dagen och sedan mot kvällen blev det myskväll med familjen. Kollade självklart på idol och hade en lugn och välbehövlig stund hemma. 

LÖRDAG: Vaknade av mig själv vid nio och spenderade dagen med familjen. Hjälpte till i trädgården och bakade. På eftermiddagen bastade vi och tog även ett dopp i sjön. Jaa ni hörde rätt, jag badade och det var svinkallt!! På kvällen åkte jag hem till vk för att umgås med mina favoriter! Så himla härlig kväll. Vi pratade minnen, kollade bilder och planerade lite inför framtiden. Otroligt mysig kväll! 

SÖNDAG: Tränade på gymmet med mamma, kändes otroligt skönt men satan va otränad jag har blivit!! Skärpning med det nu Johanna! Efter träningen åkte jag ner till stan och träffade snyggingen ovan. Vi kollade lite i affärerna och sedan satte vi oss på Waynes och tog en kaffe. Även detta var otroligt mysigt och väldigt väldigt trevligt! 

Summering av helgen: Mysig, välbehövlig och jag fick äntligen återförenas med mina favoriter igen! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0