FÖRSÖKER

hej på er !
hah, det går inte så bra med det här bloggandet, har varken tid eller ork. Hur som hällst så ska jag försöka så mkt jag kan iaf. Kommer ett inlägg från den sk. "listan" idag men bara så att ni vet så ändrar jag om lite i listan och skriver om det jag känner för. Jaja, hörs snart !

Tävling

tänkte göra ett försök och delta i en "dagen-blogg" tävling. Hoppas hoppas jag vinner nu då ! hah,
(Klicka här för att komma till bloggen)

4. Dåliga vanor och laster

Min dåliga vana är att jag alltid skjuter upp saker tills sista sekund. Som tex läxor, får jag reda på att vi har prov om tre veckor börjar jag inte förens det är typ 3-5 dagar kvar. Varför inte bara göra det på en gång istället så slipper det bli så mkt sen ?! Jag blir verkligen riktigt irriterad på mig själv för att jag gör såhär men ändå slutar jag inte, åhh varför ?!


3. Bloggar jag läser


Läser faktiskt en hel del bloggar men jag tänkte bara nämna några. Dom "största" bloggarna jag läser är kenzas, tyras, blondinbellas och angelicablicks. Sedan läser jag ju alla mina vänners bloggar som tex Sofias, (sofiagustafssons.blogg.se) Jennys (jennylinnea.devote.se) och Klaras (klarara.blogg.se) Sen läser jag ju också Fannys (fannystaaf.se) och Mollys (mollyrustas.se) bloggar.


-

hej på er ! allt bra ? Med mig är det iaf bra, lite trött bara men annars är det helt okej. Gårdagen spenderades med sofia och på kvällen drog vi och lina iväg på lite fest med en hel del nya männsikor. Nu är jag iaf hemma igen och ska alleldes strax ta tag i pluggandet.. Kommer förmodligen lite mer bloggning lite senare. puss så länge !


2. Saker att se fram emot

Här har ni lite saker som jag ser fram emot:
♥ Våren & vårkläder
♥ London
♥ Sommarlov
♥ P&l
♥ Sommarkläder
♥ Att bli brun
♥ Alla sena sommarnätter
♥ Grillfester
1. Vem är jag ?

Jaa, för er som har missat det så heter jag iaf Johanna Björkman. Jag föddes den 26 oktober 1994, alltså är jag 16 år. Jag bor i den lilla staden falun som ligger i dalarna. Mina föräldrar är skilda vilket dom har varit väldigt länge, så jag bor på två ställen. Har två riktiga syskon, Daniel 17år och Tove 6år, och två halvsyskon Rasmus 20år och Max 17år. Jag går i ettan på samhällsvetenskapliga programmet på lugnet där jag stortrivs! Mitt största intresse är dans och jag har dansat sedan jag gick i sjuan. Jag dansar både disco och ragga vilket jag tycker är skitkul ! 

så, det var lite om mig. Om ni undrar något är det bara att ni frågar.


20 DAGAR:

Vem är jag?
Saker att se fram emot
Bloggar jag läser
Dåliga vanor och laster
Favoritsaker
5 saker du inte vet om mig
I min väska
Det här får mig att må bättre
Där jag mår som bäst
Vänner
Mina dåliga sidor
Mål och drömmar
Det här upprör mig
Mitt hem
Det här får mig att gråta
Det här är jag bra på
Mina rädslor
Något/någon jag inte kan leva utan
Saker jag saknar
Det här ska jag bli när jag blir stor

Vi börjar imorgon !


THE PERFECT BAG


åhh vilken underbaring.. Har länge letat efter den perfekta väskan, och nu har jag äntligen hittat den! Jag älskar den här modellen, har hittat varianter av den tidigare men då har dom alltid varit för små. I den här
kommer jag få plats med både skoldatorn och skolböckerna !


EN FRÅN NYÅRvet att uppdateringen suger men jag har verkligen noll fantasi ! så kom med lite förslag
så ska jag blogga !

RSS 2.0