JAG SAKNAR DIG


I lördags var jag och Alice och kollade på denna film. Riktigt bra för att vara en svensk film
 måste jag säga. Brukar inte gilla svenska filmer så jättemycket men denna var faktiskt riktigt bra.
Riktigt sorlig men ändå fin på nå vis. jaja, se den!
1 2 3 4 5


MYSHELG!


(Bild från förra sommaren)
Nu var det bra länge sen jag bloggade, förlåt för det men jag har noll inspiration! Jag har iaf haft en mycket bra helg tillsammans med min fina vän Alice! Riktig myshelg med bio, god mat osv! Annars då? Jo skolan har ju börjat som ni kanske vet och jag tycker faktiskt det flyter på riktigt bra! Dessutom så började dansen idag också, som jag har längtat! Det var riktigt roligt dock sträckte jag mig i låret.. bra start va?!

Nu tänkte jag iaf ta och kolla igenom lite plugg och sedan sätta igång någon bra film. Hörs imorgon ! puss

 


PURPLE


FOTBOLL


Om ungefär en timme drar jag iväg till borlänge för att kolla på lite fotboll med Alice. Efter det följer hon med hem till mig och sover här. myyysigt! jaja, nu måste jag göra mig iordning! puss


DAGENS OUTFIT - 23 AUGUSTI 2011






Här har vi då dagens outfit., usch vad dålig kvalite det blev på bilderna.. Väskan är iaf ny, köpte den i stockholm och den är inte svart utan mörkbrun. Gillar den väldigt mycket faktiskt!

DAGENS FRÅGA:


Anonym om HELT SLUT:
Vart har du köpt halsbandet? Det är jättesnygt ;)

Svar: Tack så jättemycket! Halsbandet kommer ifrån london!



TRÄNAT


Har precis kört ett rejält styrkepass och tagit mig en svalkande, lång dusch. Känner mig som en helt ny människa! haha. Imorgon blir det skola igen, och det känns faktiskt förvånansvärt bra! Börjar nio så en liten sovmorgon blir det allt!


BILDER FRÅN STOCKHOLM








Här har ni några bilder från stockholm. Åt fruktansvärt god mat under våran lilla vistelse, bla den goda pastan som ni ser ovan. Blev inte så mycket bilder tagna om man säger så, vi hade det fullt upp med annat ! Jaja, fyra stycken fick ni iaf. haha!


FASHION


LITE TID


(Bild från arkivet)
Hej! Gud jag måste verkligen bli bättre på att blogga.. men jag känner liksom att tiden inte riktigt räcker till. Idag har jag jobbat hela dagen och sedan har jag varit med tobbe och martin mfl. Imorgon ska jag jobba och sedan börjar skolan igen. När ska jag blogga?! Dessutom fungerar ju inte min dator vilket leder till att jag måste blogga från mammas där jag inte har några bilder.. Men så fort min dator blir lagad så lovar jag att bloggningen kommer att bli som vanligt igen men så länge får ni stå ut med detta.


-


HOME

Hej! Nu är jag hemma från stockholm igen! Har haft det toppen och har gjort grymma köp! Visar er bilder från "resan" och allt jag köpte lite senare! Tänkte dessutom be om ursäckt för den dåliga uppdateringen men det är så att min dator har krachat.. igen!! Blir så otroligt arg! Men men, ska be dom laga den på måndag men såläng blir det bloggning från mammas dator. Jaja, nu ska jag käka lite och sedan dra och bada i poolen. Hörs mer under dagen! puss


HÖSTTREND NR.4


En poncho är något så måste finnas i allas garderober i höst. Finns i så otroligt många olika färger och modeller i affärerna nu. Ponchon är så oerhört praktiskt också då man kan ha den på flera olika sätt plus att den är varm. Jag äger dock ingen just nu men det ska det bli ändring på idag. En svart står högs upp på listan!

LÄNGTAT


Gud va jobbigt det var att ta sig upp ur sängen imorse.. men jag måste ju, ska jobba idag igen. Jobbar i vilket fall som helst till fem tror jag och sedan kommer Alice hit. Som jag har längtat ! Vi åker ju till stockholm imorgon och kommer hem på torsdag. Galet kul det kommer bli!

HELT SLUT


Hej på er! Idag har jag varit och jobbat hela dagen. Känner mig helt slut nu. Har så otroligt mycket jag måste göra idag även fast jag helst skulle vilja krypa ner under täcket och kolla på film. Men icke sa nicke, idag ska det packas, städas, tidsinställa inlägg m.m ! Jaja, det är väl bäst att jag sätter igång nu så jag blir klar någon gång ! puss

BLOGGTIPS!



Tänkte bara tipsa er om denna blogg. Det är en tjej vid namnet Elin som driver bloggen. Förutom en grymt bra och intressant blogg så har hon även en smyckesshop där hon säljer super snygga smycken! Är väldigt förtjust i allt hon säljer där faktiskt. Så ta er en kik där vettjah!
Klicka här för att komma till Elins blogg & klicka här för att komma till webbshoppen.


HÖSTTREND NR.3


Stickat är en trend som jag alltid kommer köra på. Både snyggt och praktiskt. Stickat är också något jag tycker att man kan ha till allt. Finns nog faktiskt ingenting jag inte skulle kunna bära stickat till.. Och stickade halsdukar!! Finns det något mysigare än det ? En stoor, mjuk halsduk runt halsen är ju bara ett måste till hösten/vintern. Kärlek till stickat!

OUTFIT 14 AUGUSTI 2011




Linne; Bikbok, Shorts; 2hand 

bloglovin


KAN INTE TÄNKA, JAG STÅR BARA HÄR OCH LER


Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår iaf jättebra, lite trött bara. Igår tillbringade jag hela dagen ute på sjön. Eftersom att det var poker run tävling igår på runn så var det hur mycket båtar som helst så sjön. För er som inte vet vad det är så är det en poker tävling för enorma och skitsnabba båtar. Dom åker runt till olika stationer på runn och får ett spelkort och när dom har fem spelkort var så spelar dom poker. Skitkul att kolla på faktiskt! kanske lägger upp någon bild från det sen. Idag ska jag iaf träffa lite kompisar och sedan börja packa lite till stockholm. Jaja, vi hörs senare! puss


HÖSTTREND NR.2


Nästa trend som jag tänkte ta upp är spets. Jag verkligen älskar spets. Dock äger jag inte så många spetsplagg men det ska det nog bli ändring på. Spets passar ju otroligt bra både nu på sommaren och även till hösten. Spetsen skulle jag nog matcha till något lite "hårdare" som tex en skinnjacka eller skinnshorts eller baraben nu på sommaren om det vore en klänning.

HÖSTTREND NR.1


Tänkte att jag skulle ta och berätta för er om vilka hösttrender som jag kommer att följa i år. Det kommer bli ungeför 6-10 inlägg och först ut är skinn. Snyggt både upptill och nertill. Dock tycker jag att man ska vara försiktig så att det inte blir för mycket. Skinnbyxorna och shortsen kommer jag matcha till transparenta toppar och även till spetts och andra söta toppar. Skinnjackan kommer jag att ha till allt. Så himla snyggt! Även handskarna är något jag tycker att man kan ha till allt. Så ett par skinnhandskar kommer jag absolut införskaffa till vintern.


SOLSTOLEN


Hej på er ! Igår var jag med pauline hela dagen. Vi käkade glass och kollade på film. Hade det mycket trevligt som  jag iof alltid har med henne, haha. Idag blir det nog en lugn dag. Ska lägga mig i solstolen igen och bara ta det lugnt. Bloggar mer senare! puss


PLEASE, DON'T FORGET


bloglovin


TELL ME WHAT YOU WANT TO HEAR


MOST WANTED


LITE BILDER
















Hade en jättemysig kväll med tre underbara brudar i torsdags! Åt lite god mat, efterrätt på det och satt ute och pratade in på sena kvällen. Vilka underbara vänner jag har!


BRA DAG!


Vilken dag det här har varit! Full fart hela tiden! Började med att jag vaknade vid nio, kollade lite på gossip girl och sedan begav jag mig ut på en springtur. Det gick faktisk ovanligt lätt idag! Efter det blev det raka vägen ner till sjön för att svalka sig. Låg i ett bra tag och det var hur varmt som helst! 24 grader tom! Efter det åkte jag iväg och jobbade och kom hem vid kvart över fyra ungefär. Då blev det mer bad och sedan middag med kusinerna. Mycket bra dag med andra ord! Nu ska jag plocka ihop lite på mitt rum för imorgon när jag har jobbat så kommer det hit några tjejer på middag! Ska bli huuur kul som helst och jag har saknat dom sååå mycket! jaja, hörs sen!

BÅT/GOSSIPGIRL


Hej! Nu är jag hemma igen! Har haft en fantastisk eftermiddag på sjön! Solen stekte och det var bara allmänt härligt! Bilder får ni imorgon. Nu tänkte jag iaf slå på några avsnitt gossip girl och sedan försöka sova, ska ju jobba imorgon också. Jaja, vi hörs imorgon! puss

JOBB//BÅT


Nu ska jag snart iväg och jobba. Direkt efter jobbet kommer min familj och hämtar mig med båten för en båttur! Hörs senare ikväll när jag är hemma!


RSS 2.0