ÅRSRESUMÉ 2014

Wow vilket år detta har varit, helt klart det bästa i mitt liv! Har spenderat året tillsammans med helt fantastiska människor och verkligen haft det såå himla bra, VARJE DAG! Har hunnit med mycket detta år, här kommer årets höjdpunkter: 



Började året på resande fot. Besökte Thailand, Malaysia, Singapore och Bali tillsammans med Linnea och Sofia! Detta var tre månader då vi levde livet till max och hade det helt underbart. 


Efter några veckor hemma begav vi oss till Umeå och brännbollsyran. Där hängde vi med våra goa vänner som vi träffade i Thailand. Trots dåligt väder så hade vi det helt kanon! Mycket fest och skratt. 




Helgen efter Umeå var det dags att bila till Göteborg. Även här så hängde vi med resekompisar. Det helt perfekt väder och vi satt utanför Ullevi och drack, lyssnade på Håkan och hade det hur bra som helst. Älskade Göteborg! 


Jag och vk har börjat spela golf!! Så otroligt kul och jag längtar redan tills säsongen drar igång igen. 

Midsommar blev en otroligt mysig dag. Vi grillade god mat och drack vin tillsammans med lite vänner. Så trevligt! 

Midsommardagen spenderades på Mannes loge vilket inte tillhör vanligheterna men oj så kul det var! 


Efter midsommar så åkte vi iväg till stockholm för shopping och kvalitetstid med varandra. Älskar stockholm på somrarna, så otroligt fint! 


Hann även med mys i sommarstugan med mamma och Tove.








V 29 befann vi oss återigen på Gotland! Kanonväder hela veckan, en massa fest och även lite utflykter på ön. Missade dock färjan hem med ett dygn, jobbigt då men det är sånt man skrattar åt nu, hehe! 


Jag och Linnea åkte en sväng till Uppsala vilket var superkul! Vi var på Veronica Maggio, shoppade, käkade god mat på uteserveringar, drack vin på balkongen osv. 


Vi har varit på kräftskiva ute i Sundborn. 
Jag sa upp mig från Staberg och började på Ica maxi Borlänge istället där jag trivs hur bra som helst. Kassaledare har jag också blivit! 
Jag har fyllt 20 och får nu äntligen gå på systemet med mina tjejer, som jag längtat! 


På höstlovet åkte jag, Tove och mamma till stockholm för shopping och musikal. Så kul att få lite kvalitetstid men dem!







I november fyllde pappa 50år och bjöd då med mig och Danne till Dubai för 1 veckas semester. Villen vecka det blev alltså!! Dubai måste nog vara det häftigaste stället jag någonsin har varit på, älskade det! 


Julen 2014 var hur mysig som helst! Hela släckten var samlad, vi åt fantastisk mat och fick såå fina presenter!
På juldagen blev det etage tillsammans med goa Johanna som kom hem och överraskade mig! Hade fruktansvärt kul och det var så roligt att hon äntligen kom hem! 





Avslutade detta år på bästa möjliga sätt tillsammans med mina två pärlor i Sälen. Nyårsafton började i skidbacken följt av grym after ski på högfjällshotellet. Sen blev det god middag med familjen Käll och sedan vandrade vi i klänning och klackar genom meterhög snö bort till Hc där vi var resten av kvällen. Vid 12-slaget stod ju ute på balkongen och kramades och kollade på raketer sen så dansade vi resten av natten. Sånt fantastiskt avslut!

Tack för detta år, hoppas kommande kommer bli lika bra! ❤️ 

RSS 2.0