OUTFIT 26 JULI 2012

 
 
› linne-jc, shorts-h&m, jacka-bikbok, brillor-h&m ‹
Här har ni en outfit från i torsdag då jag och mina kusiner m.fl var och spelade minigolf vid slussen. Otroligt mysig kväll som avslutades med glass på en brygga och sist men inte minst lite longboard-åkning.

TISDAG

»En outfit från grekland, klänning-gina tricot, skor-scorett«
Hej på er mina vänner! Hoppas det är bra med er! Med mig är det iaf toppen! Igår var jag på stan och shoppade och sedan var jag ute och övningskörde så jag hann inte blogga så mycket igår tyvärr. Imorgon har jag en fullspäckad dag, först ska jag träffa victoria som jag har saknat så mycket. Bruden har tagit körkort så jag hoppas hon tar med mig på en runda. Sen efter det ska jag på middag hos Johanna. Perfekt dag! Sen på torsdag ska jag ta mig min första körlektion, haha så vi får se hur det går! Jaja nu ska jag städa på mitt rum och sedan bara ta det lugnt. Ha en bra dag! puss

WANTED

En vanlig baströja från Acne, ett par ray-ban, snygga ljusa slitna shorts, skor från jc, smycken och klocka i guld och en vit topp står högst upp på min önskelista just nu. Så här vill jag verkligen klä mig alla dagar denna sommar. Enkla toppar till short och ett par grymma skor med en massa snygga accessoarer i guld. Så läckert!

GREKLAND I BILDER DEL 3

 
 
 
 
Här har ni siste delen med bilder från Grekland! Dessa bilder är tagna inne i stan i Korfu då vi var och shoppade. Förövrigt så har jag jobbat hela helgen och är nu helt slut. Men nu är jag ledig ända tills fredag! Ska ta någon körlektion i veckan och sedan ska jag hänga med kompisar osv. puss

GREKLAND I BILDER DEL 2

 
 
 
 
 
 
 
 
Här har ni del två av Greklandsbilderna. Vill tillbaka nuuu!!

TIPS: FÖR KROPPEN

Dessa produkter använder jag i stort sätt varje dag. När jag duschar peelar jag kroppen försiktigt med handesken och lite duschpeeling. Efter det smörjer jag in kroppen med body oil. Sen när oljan har åkt in i huden och jag känner för att återfukta lite till så smörjer jag inte mig med body buttern.  
Duschpeelingen och body oilan kommer från åhléns och kostar runt 100-lappen och body buttern är från The Body Shop och köptes för 85:- (rea) men normalpris ligger den nog strax under 200:- Bra produkter till bra pris!

NEW IN

 
 
 
Här har ni mina köp från Grekland. Få men väldigt lyckade! Är verkligen supernöjd med allt! Skärpen fick jag pung ut ca 25 kr/st för så det var riktiga kap!

TIPS: VICHY

Tänkte tipsa er om dessa två produkter. Den stora tuben är en 3 i 1 kräm som innehåller rengöringslotion, ansiktsvatten och makeup remover. Den fungerar superbra för alla hudtyper och jag är riktigt nöjd med den. Först tar jag en liten klick på pekfingret och gnuggar försiktigt bort mascaran. Sedan tar jag en bomullspad och häller ut en liten klick på den med och rengör i hela ansiktet. Den får till och med bort vattenfast mascara och eftersom att man inte ens behöver vatten så är den supersmidig. Efter det smörjer jag inte hela ansiktet med ansiktskrämen.
Båda är från märket Vichy som man kan hitta på tex Apoteket. Tror dom ligger på strax under 200kr/st och dom räcker väldigt länge. Tips Tips Tips!

LEDIG

(Bild ifrån Grekland)
Godmorgon mina vänner! Idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt. Min familj kommer hem i eftermiddag så då ska jag väl passa på att umgås lite med dom! Imorgon är det uf-möte igen, det förra gick helt okej, vi var väl lite nervösa men vi fick ändå sagt det vi ville, men nu så laddar vi om inför nästa. Hoppas det är bra med er förresten! Hörs sen! puss

JEFFREY CAMPBELL

Jeffrey Campbell
Tänkte bara tipsa er om att det är 20% rabatt på alla skor från Jeffrey Campbell på nelly.com idag! Så skynda fynda mina vänner!

GREKLAND I BILDER DEL 1

 
 
 
 
 
Här har ni några bilder från dag 1 & 2 på Grekland. Fler kommer sen!
 
 
 
 
 
 

GREKLAND

Hej! Tänkt bara säga att jag är hemma från grekland nu och har haft det så himla bra. Obeskrivligt bra! Sol varje dag och jaa, allt har bara varit på topp! Snart ska jag åka iväg på UF-möte, så nu börjar vårat uf-år. Ska bli så kul! Efter mötet åker jag direkt till våran sommarstuga där jag ska spendera helgen. Kommer hem på söndag och på måndag ska jag jobba. Så vi får helt enkelt se när jag kan blogga nästa gång. Bilder från grekland kommer upp på bloggen nästa vecka, har lagt upp en del bilder på instagram så om ni förljer mig där så finns det en del bilder! jjohannab heter jag där! Ha det bra så hörs vi sen! puss

RSS 2.0