2011





¨
(bilder från förra nyårsafton)
Nu börjar 2011 lida mot sitt slut och jag kan säga att det har varit ett helt fantastiskt år och förhoppningsvis kommer 2012 bli lika bra om inte bättre! ♥


NEW YEARS EVE


Här får ni en helkass tjuvtitt på vad jag ska ha på mig imorgon. Har letat som en tok efter en snygg klänning men hittade ingen så detta blev min nödlösning. Till detta ska jag ha klackar. Hel outfit kommer sen!

NEW IN


699:- från Roots


-


Cause honestly you turned out to be the best thing I never had.


NY VECKA,


Imorgon väntar en ny jobbvecka. Dock jobbar jag bara mellan 12-16 så ska försöka hinna med en massa roliga saker också. Snart är det nyår också och herregud var jag längtar!! Det kommer bli sååååå bra! puss ♥

GOD JUL

God jul på er underbara läsare!


INSLAGNINGAR!


Undra hur många paket jag har slagit in idag?! Har ju jobbat hela dagen vilket innebär en hel del inslagningar och nu på kvällen har jag slagit in dom jag själv ska ge bort. Här ovan ser ni de jag ska ge till min lillasyrra. Nu är jag väldigt trött på presentpapper och snören så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på GG, imorgon väntar ännu en jobbdag! Hörs! ♥

BRA BLOGGNING!!!


Hej! Vad duktig jag har varit på att blogga dom senaste dagarna.. eller?! Haha, nej men jag har inte haft någon lust bara och då tyckte jag att det vore bättre att låta bli. Igår hade jag iaf en toppenkväll! Först åkte jag hem till Victoria och hängde lite med henne och sedan gick vi hem till David som hade klassfest för alla gruvare, och herregud va roligt det var! Det var verkligen superkul att få träffa alla! Och sen idag så har jag varit och julshoppat med lillasyster och käkat supergod mat nu på kvällen. Plankstek bjöds det på!


HONESTLY YOU TURNED OUT TO BE THE BEST THING I NEVER HAD





Hej på er! Nu har jag kommit hem från skolan och jobbet. Började jobba på ett "nytt" ställe idag och det var verkligen superkul! Så nu kan man ju faktiskt säga att jag har två jobb. ihii! Jaja nog om det, ska snart ta och hoppa in i duschen och sedan öva på mitt svenska-tal som ska hållas imorgon...

LUCIA


(Bild från luciafirandet 2009)
Idag är det ju 13 december och för exakt två år sedan fick jag äran att vara lucia på gruvrisskolan! Vilket minne!


TRÖTT


Är så otroligt trött. Vet inte vad jag ska ta mig till. Har spanska-prov imorgon men jag orkar verkligen inte plugga.. tror jag ska gå och ta lite glögg och hoppas på att det får mig att orka plugga. Imorgon är det luciafirande på skolan och jag verkligen längtar. Sen på torsdag åker vi till stockholm också! Nicenice! Men det får bli mer om det senare för nu ska jag försöka plugga. Heejdå!


YESTERDAY


Godmorgon!
Igår hade jag verkligen en toppendag med mina fina vänner! Först blev det som sagt shopping och efter det drog jag och Evelina hem till henne och lagade pizza, supergott! Efter det gick jag till Alice och försökte skriva ett hyllningstal som vi ska hålla i skolan i veckan men det gick inte så bra utan istället tog vi med oss Anton och drog till o'learys och kollade på El clasico!

REDO

Nu är jag redo för shopping och mys på stan med två fina flickor! Hör av mig senare, puss!


JULSHOPPING


(Bild från i sommras då jag och Alice var i stockholm!)
Har precis duschat och nu sitter jag och sminkar mig. Ska snart ner på stan och julshoppa med Alice och Evelina, myysigt! Igår jobbade jag hela kvällen och det var därför jag inte bloggade. Men nu ska jag sätta fart här så hörs vi sen! puss


NEW YEARS EVE


STEP UP

     
Måste tipsa er om dessa filmer. Om ni inte har sett dom så borde ni verkligen göra det! Blir verkligen glad när jag tittar på dom och jag blir så otroligt taggad till att försöka bli en bra dansare!
1 2 3 4 5


CHRISTMAS EVE


SNÖÖÖ!!

Nu har det äntligen kommit snö, Snacka om att jag är glad! Hoppas det är här för att stanna!


TIPS - JULSTÄMNING

Tumblr_lvsbqzx1cg1qczaeko1_500_largeTumblr_lvk2sfyld41qmowbdo1_500_large
Här är lite tips på hur du ska få till den bästa julstämningen!

♥ Se julfilmer!
♥ Lyssna på mycket julmusik!
♥ Julshoppa med en kompis
♥ Ät mycket julgodis, pepparkakor och lussebullar. På julen är det okej att vara onyttig!
♥ Tänd en massa levandeljus på rummet.
♥ Julpynta fint i rummet/huset.
♥ Använd mycket stickat
♥ Ha det fint inne på rummet.
♥ Åk pulka (om det finns snö såklart!) tills du blir riktigt kall och sedan går du in och fikar med nära och kära. sååååå mysigt !
♥ Drick massor av glögg

LÄNKBYTE


Nu kör vi på ett länkbyte igen. Denna gång är det Saras blogg jag tänkte tipsa om. Ni hittar den här eller genom att klicka på bilden. Så klicka er in där!

DATORN I KNÄT


Hej på er! Sitter och försöker plugga.. dock går det inte så bra då man har datorn i knät! Men snart ska jag stänga av den och plugga, tänkte bara att jag skulle slänga upp ett inlägg först. Dagen idag har iaf varit bra, har bara varit så otroligt trött. Förstår inte hur jag alltid kan vara trött även fast jag sover så mycket! Jaja, nu ska jag plugga men vi hörs lite senare! Puss

DANSUPPVISNING


(Snygg bild från SM i Göteborg i våras)
Idag har jag varit på dansuppvisning hela dagen därav dålig uppdatering. Det gick i vilket fall som helst bra men nu är jag helt slut och har sjukt ont i min hals. Skulle bara vilja krypa ner under täcket och kolla på gossip girl men nej, jag har en hel del plugg jag måste göra innan dess. Så jag ska väl ta tag i det nu så att jag får sova någon gång! Förresten så har jag sett att jag fått en hel del nya läsare! Superkul!! Så om det är något speciellt ni undrar över eller vill att jag ska blogga om är det bara att kommentera! Jaja, nu ska det pluggas! ha det bra!


FÖRSTA KLÄDKOLLEKTION

Som ni kanske redan vet så har stylebytyra släppt sin första klädkollektion idag. Fanns en hel del snyggt men det var ändå bara två plagg som föll mig helt i smaken. Känndes som att man inte skulle kunna ha någon bh i dom andra plaggen och det tycker iaf jag att man ska kunna ha. Men det fanns som sagt en massa snyggt så det är värt att kolla! Här är iaf mina två favoriter och den första vill jag verkligen ha!

 
Dessa plagg skulle jag också vilja ha men då var det ju detdär med bh-problemet eller så var det föruppklätt:



GRAY


A PART OF MY WISHLIST


One piece, Spotify premium, Ringar, Stort silvrigt halsband, Pengar, Presentkort, Doftljus och Peace & love-biljett.

SKÖNHETSTIPS FÖR HÅRET

382986_231115856957982_100001787097448_600662_530109050_n_large
Här är några tips om hur man sköter sitt hår på bästa sätt! Det mesta kanske du redan vet men vissa saker kanske blir nytt för dig, vad vet jag ? Kommentera gärna om du har andra hårtips :)


1. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt.

2. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

3. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo.

4. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

5. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

6. Fönen och plattången är inte bra för ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst. Jag själv låter alltid håret självtorka.

7. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.


Kommentera gärna vad ni tyckte om detta! Vill ni har fler skönhetstips? Om något spc? Andra tips? Kom med förslag!

RSS 2.0