2013-06-28

hej på er! varvar för tillfället jobb med kompishäng. Försöker utnyttja min lediga dagar till max och därför hamnar bloggen lite åt sidan. Håller också på att planera en veckas semester med favoriterna och det kan verkligen sluta hur som helst. Roadtrip i sverige, gotland eller barcelona är väl de alternativen det lutar mest mot men allt är oklart ännu. Det enda vi vet är att vi ska göra något och det ska bli så himla kul! 
 

STUDENTVECKAN 2013

Måndag: På måndagen var det dags för mösspåtagning på stora torget. Det var riktigt roligt och det var så otroligt härligt att man äntligen fick ta på sig mössan, som jag hade längtat!! Efter mösspåtagningen åkte jag hem och fixade mig och sedan blev det förfest med klassen hemma hos Fabian. Efter det tog hela klassen bussen till Etage där det var mösspåtagningsfest. Hade otroligt roligt och vi dansade på lilla i stort sätt hela kvällen. 
Tisdag: Då var det dags för sam-skiva. SP3A, B och C hade tillsammans sam-skiva på victucella. Där bjöds det på god mat och dryck. Jag, Victoria, Linnea, Amanda och Moa hade förberett olika titlar till alla i klassen vilket uppskattades av alla. Någon blev klassens blondie, någon klassens klass-haffare och någon annan klassens däckare. Jaa alla i klassen fick helt enkelt en titel. När vi hade käkat upp maten trillade det in lite annat folk och vi alla dansade och skrattade hela kvällen. Riktigt lyckad kväll! 
Onsdag: På onsdagen blev det en helt vanlig utgång på etage. Finns kanske inte så mycket att säga om denna kväll men kul var det iaf. 
Torsdag: På torsdagen var det studentlunch på skolan. Det var först då som jag insåg att vi skulle ta studenten på riktigt. Där åt vi iaf mat, stipendium delades ut, elever och lärare sjöng och tal hölls. Efter det åkte jag Victoria och Linnea till Ica Maxi och handlade inför champagnefrukosten som vi hade på fredagen. På kvällen fixade vi flaket vilket tillslut blev väldigt bra. 
 
 
 
Fredag: Dagen började med klassfotografering på skolan. Efter det drog vi alla hem till mig för champagnefrukost och uppladdning inför dagen. Sen blev det kyrkan för den riktiga avslutningen och herregud vad vi grät. Jag kännde mig så otroligt lycklig men samtidigt ville jag inte sluta skolan så det gick tillslut inte att hålla tillbaka tårarna. Efter kyrkan fick vi våra betyg och jag fick även ett litet stipendium för goda studieresultat. Vid 12.30 var det dags för utspring och självklart sprang vi i SP3C ut först. Det var en sån himla härlig känsla. Så fort jag hade hittat mina föräldrar så kom tårarna igen. LYCKA var det enda jag kände. Sen åkte vi flak ner till stan och där det var dags för studenttåg. Väl hemma så hade jag och min kusin Tobias mottagning tillsammans. En hel del gäster kom och jag fick så otroligt fina presenter. På kvällen blev det förfest med klassen och sedan två olika hemmafester. 
 
Lördag: Denna dagen gjorde jag verkligen inget speciellt. Hade en otroligt skön hemmakväll och somnade väldigt tidigt. TRÖTT var ordet!
 
 
 
 
 
Söndag: Denna dag var det dags för bal, och alla var så himla snygga! Det blev tre-rätters och en hal del dans på Magasinet i Falun. Detta var sista kvällen som alla studenter var samlade. Kvällen var hur bra som helst tills det var dags att säga hejdå till alla i klassen. Det var det jobbigaste på väldigt länge. Tårarna sprutade!! Det blev ett stort kram/gråt-kalas och tillslut var vi tvungna att säga hejdå. Många flyttar vilket gjorde det ännu jobbigare att säga hejdå. Vid 02 gick några utav oss upp på jungfruberget för att kasta iväg en sten som syboliserade skolbördan vilket är en tradition här i Falun. Dock tog denna vandring väldigt lång tid på grund av att det inte var någon som hittade så efter ca 2 timmars prommenad var vi äntligen klara. 
 
 
 
 
 

SUMMERBURST 7-8 JUNI

 
 
Här är tre bilder från helgen då vi var i Göteborg på Summerburst. Den helgen var bara så otroligt jävla mäktig. Vi såg bla David Guetta, Otto Knows, Axwell, Steve Aoki och Alesso och alla var så jäkla bra. Att jag dessutom fick se dom tillsammans med fyra av mina bästa vänner gjorde det hela sjukt mycket bättre. Träffade även på en hel del falufolk där nere vilket var superkul. På söndagen stod shopping på schemat och jag hittade några riktiga godbitar. Jaa, vet inte vad mer jag ska säga om denna helg då den knappt går att beskriva, men riktigt bra var den iaf. 
 
 

3 VECKOR

 
De senaste 3 veckorna har helt klart varit dom bästa i mitt liv, utan tvekan. Har hunnit med en vecka i Napa, en helg i Göteborg och summerburst och sen självaste studentveckan. Det har varit riktigt intensiva veckor men nu är dock allt detta över och jag har för första gången på 3 veckor hunnit landat och tagit in allt jag har varit med om. Jag känner mig otroligt tom just nu, jag har ju trots allt tagit studenten, men samtidigt är jag så otroligt taggad inför allt jag nu har möjlighet till att göra. Tror aldrig att jag har varit så lycklig som jag har varit under dessa 3 veckor och den känslan ska jag bära med mig. 
 
 

SNART STUDENTEN!!

 
 

(Bilder från förra året då min bror tog studenten)
Förberedelserna inför nästa vecka är i full gång. Idag har jag köpt biljetter till sam-skivan och mösspåtagnings-festen och även bestämt mig för hur jag ska ha håret på balen. Nu är det bara smycken till balen och en balväska som ska inhandlas sen är ALLT klart! 
Imorgon är det förresten sista dagen i skolan innan studentveckan!! Att ta studenten är verkligen skräckblandad förtjusning! Vill otroligt gärna ta studenten och allt vad det innebär men ändå känns det så otroligt läskigt att sluta skolan! Gissar på att jag kommer fälla en hel del tårar på studentdagen, haha!

HOME

Hej på er! Är nu hemma i Sverige igen efter en utav dem bäste veckorna i mitt liv. Går verkligen inte att beskriva hur bra det har varit. Vi har solat och badat i massor, festat hela nätterna och dansat, käkat god mat, tappat rösten, åkt partybåt, köpt shots för 1 euro och haft det så otroligt jävla bra! Men jaa nu är jag som sagt hemma igen men redan på fredag åker jag till göteborg för summerburst! Sen på måndag, alltså om exakt en vecka, börjar STUDENTVECKAN!!!! Alltså hur sjukt är inte det?! 

RSS 2.0