LYCKORUS

(världens fulaste men ändå världen härligaste bild någonsin)
just nu känner jag bara: LYCKA!! Har så jävla mycket roligt framför mig och jag blir alldeles sprallig bara jag tänker på det. Det är sista april imorgon och det ska jag fira med väldens bästa tjejer, det är 26 dagar kvar till Napa och 46 till studenten. Och det är bara några av alla bra saker som jag har framför mig. Har dessutom världens bästa vänner vilket gör mig ännu lyckligare!!  Även våran lilla Asien-resa börjar falla på plats och det känns så skönt att kunna säga att det ska bli av. Jaa allt känns bra just nu. Allt plugg som vi har tynger mig inte längre utan det känns nästan kul att göra ett arbete för att jag vet att för varje sak man lämnar in så kommer jag närmare målet. 
 
Jaja nu ska jag käka lite och sen blir det på med dunjackan för att åka och kolla på lite fotboll! Dunjacka i slutet av april liksom, vad är det?! Haha men snart vänder det väl och blir varmt, eller? Puss ♥

NEDRÄKNING

(Bild från Korfu 2012)

Hej på er! Nu var det ett tag sedan sist och mycket har hänt sedan dess. Nedräkningen till Ayia Napa är igång likaså nedräkningen till studenten. 40 dagar till Napa och 60 till studenten och mellan det ska det hinnas med Summer Burst, Studentveckan mm. Så taggad alltså! Längtar som en galning! Men innan dess så är det en hel del kvar i skolan. Nationella prov i svenska, inlämningsuppgifter och andra prov tar upp all min tid nu för tiden. Men det kommer bli så skönt när det är klart, då ska jag njuta! 
Idag är det dessutom sista ansökningsdagen om man ska söka högskolor. Men eftersom att jag Linni och Vic ska ut på lite äventyr väntar jag med högskolan ett år. Dock ska jag ev läsa 4 ekonomikurser på distans i höst om det inte blir att jobba. Så jaa vi får se hur det blir helt enkelt. 
Men det var allt för denna gång, vi hörs när vi hörs. Puss!
 
(Och Vic om du läser detta så KRYA PÅ DIG!! Jag och Linni saknar dig i skolan!♥)

PÅSKLOVET

herrregud vilket bra lov detta har varit!! Har varit i fjällen, i stockholm och spenderat massor av timmar med mina favoriter Vic och Linni. Har dessutom varit på NellyHighHeel-event på etage och fått mig ett par grymma skor. Nu är lovet nästan slut så nu blir det att kämpa det sista innan studenten. Men redan på torsdag ska vi ut och ha kul då det är student kick-off. 
Här kommer iaf tre bilder från lovet!
hänger uppe på fjället
Sofia, Jag och Linni på etage i onsdags
NellyHighHeel-eventet på etage

RSS 2.0