BILDER FRÅN DAGEN

Så hörrni, här har ni lite bilder från dagen! Det har varit så sjukt kul men nu är jag hemma igen och ska ta tag i dom mindre roliga sakerna så som läxor, packning osv. Men först som sagt bilder:

Fixar smink

Fixar hår
image description
Hårresultat
image description
Jag och två andra modeller
image description
Precis innan vi skulle gå in.. nervööös!!


LÖRDAG


Hej! Sitter förtillfället och pluggar företagsekonomi och dricker kaffe. Dagen började med en härlig pw och efter det en mycket god frukost. Sen efter lunch åkte vi in till stan och lugnet för att kolla på min lilla syster som skulle gå "modevisning" eller vad man nu ska kalla det. Och imorgon är det min tur kära vänner! Blev tillfrågad idag när jag var och kollade om jag ville gå imorgon. Så imorgon kl 08.45 ska jag dit och fixa hår och smink. Är typ redan nervös, haha! Men jag ska ta med mig systemkameran så jag hoppas att jag kan ta lite bilder!

IMORGON


Imorgon slutar jag vid tio och efter det ska jag träna. När jag har tränat klart ska jag kila ner på stan och shoppa lite hade jag tänkt. Måste köpa ett par jeans och sedan vill jag även ha en mintgrön t-shirt, en rosa tröja och ev ett par ljusrosa shorts. Hittade även den sjukt snygga västen (se bild), dock tror jag inte att jag kommer att använda den så mycket så det blir nog inte något köp. Måste bara säga att jag älskar mintgrönt!

Twitter

Glöm inte bort att följa mig på twitter, Johannabj heter jag där! Puss


LADY GAGA


Den 30 augusti ska jag och några utav flickorn åka till globen för att se Lady Gaga!!!
Köpt biljetter idag och det ska bli så sjukt kul! Är väl egentligen inget jättefan av henne men detta vill man ju verkligen inte missa! Har hört att hon är grym live så vi får väl se om hon levererar!


WORKOUT OUTFIT


SKOLA IMORGON!


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med en supergod smoothie och kika på film. Imorgon börjar skolan igen så ikväll ska jag försöka somna tidigt. Efter skolan imorgon beger jag mig till gymmet och förmodligen går jag och simmar efter det. Sen blir det fotboll i borlänge, Danne ska spela så jag lär väl åka dit och kolla! Har förresten tidsinställt ett inlägg till imorgonbitti, bara så att ni vet! puss

IMORGON


Från och med imorgon ska jag börja ett lite nyttigare liv. Tänkte sluta med sötsakerna på vardagarna och träna mycket. Vet inte hur många gånger jag har sagt så och struntat i det men nu jävlar ska jag försöka. Är supertaggad och motiverad så nu ska jag lyckas. Alla mår ju bättre utav träning och mindre sötsaker, eller hur?

Vill ni förresten att jag skriver mer om träning och hälsa eller är det ointressant?


NEW IN - FROM SUNDSVALL








//Solglasögon - Solpuder - Läppstift//Linnen x2//Midjekort tröja//Linne - bustier//


SHOPPAT LITE


Hej på er! nu var det länge sedan jag bloggade! Trots att jag har lov så har jag faktsikt inte hunnit. Det kommer en sammanfattning av lovet (i form av bilder) på söndag tror jag. Men jag har iaf varit i sundsvall denna vecka och haft det sååå bra med min vän Alice! Har shoppat lite och det kommer upp snart. Nu ska jag snart ut och övningsköra lite, var ett tag sedan nu! Puss

RSS 2.0