PÅ JAKT EFTER NY BIKINI

Är på jakt efter ny bikini. Har precis hittat dessa fyra. Tycker alla är grymt snygga men tyvärr så tänkte jag bara köpa en. Men nu är då frågan vilken? Har så sjukt svårt att bestämma mig! Så nu tänkte jag ännu en gång fråga er om hjälp och jag skulle bli jätteglad om ni kunde svara! Så, Vilken bikini tycker ni är snyggast ? Vilken borde jag köpa? Snälla svara nu!

ENMYCKETGLADJOHANNA

Hejsan vänner! Vilken bra dag det här har varit! Lugn skoldag fylld med fika och film + betygs prat. Dessutom har det varit strålande väder och jag har fått ett väldigt roligt besked! Dock väntar jag lite med att berätta om vad det är tills det är helt klart! Men jag är verkligen sjuuukt glad! Hur har eran dag varit ?

LÅNGKLÄNNINGAR

Funderar starkt på att införskaffa mig en långklänning. Dock vet jag inte vilken färg jag vill ha,
men det lutar åt en svart, mörkblå eller en grå.
Tänkte bara höra med er vilken ny tyckte var snyggast? Svart, blå eller grå ?

BILDER/ALICE&JOHANNA

Här kommer lite bilder från förrförra fredagen då jag och Alice grillade hemme hos henne. Vi åt gott, lyssnade på bra musik, satt och snackade på hennes balkong och sedan dansade vi oss trötta, hah ! Här har ni iaf några få bilder:
Världens bästa vän ! ♥

FÖRLITETID

åh, jag får typ ångest för att jag bloggar så lite men jag känner att tiden liksom inte räcker till. Slutspurt i skolan nu och en hel del annat att fixa. Men snart är det sommarlov och då lovar jag att jag ska ta tag i bloggandet men just nu får det ligga lite åt sidan. Nu ska jag dyka ner i samhällskunskapsboken igen, måste verkligen plugga !

SOMMAR 2010

Eftersom att det snart är sommar och jag längtar extremt mycket så tänkte jag visa några få bilder från förra sommaren!
Hade en helt underbar sommar förra året men jag är helt övertygad om att denna sommar kommer bli bättre!

GRILLAR

hej ! tänkte bara uppdatera lite snabbt. Är hemma hos Alice just nu och vi håller på att grilla. vet inte riktigt vad vi ska göra senare men inge mer uppdatering idag iaf ! ha en toppen kväll nu och så hörs vi imorgon ! :) puuss

NAIL POLISH

Köpte mig lite nya, snygga nagellack här om dagen när jag var på stan. Är supernöjd med alla färgerna och det korallfärgade sitter på just nu. Love it !

-


VARDAGSLYX !

Efter den grymt goda middagen vi åt idag (grillat kött) så blev det grillade marshmallows och jordgubbar. Snacka om vardagslyx!

NYTT FÖRSÖK (IGEN) !

hey lovers! Efter påtryckningar från alla möjliga håll så tänkte jag försöka börja blogga lite igen! haha, vi får se hur det går denna gång då men jag ska somsagt ge det ett försök. Jag håller för tillfället på att skriva en samhällskunskap uppsats som är så jäkla dryg så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! När jag är klar med den (gett upp) så ska jag förmodligen ut på en powerwalk med mamma och sedan sova! Jaja, vi hörs imorgon kan jag tänka mig! puuuuuuss
Tumblr_ll8s9fwkyf1qg74w2o1_500_large

DISCO-SM

är påväg till Göteborg för SM. Hörs på måndag ! puss

INGEN BRA KOMBINATION!

BRA BLOGGAT JOHANNA ! eller inte.. det går ju inte sådär jättebra med uppdateringen och jag säger så. Har väldigt mycket i skolan, väldigt mycket med dansen eftersom att det är sm i helgen + fint väder på det, ingen bra kombination för bloggen!
har iaf kommit hem från dansen ganska nyligen och ska snart hoppa in i duschen. sen är det dags att börja smörja in sig med brun-utan-sol som min tränare påpekade att alla skulle göra nu innan sm. hah. jaja, nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, har en hel del att göra innan jag får krypa ner i sängen. Men jag säger som såhär: Vi hörs när vi hörs!

BRA START PÅ DAGEN!

(Bild från imorse!)
tjenare ! Igår var det tävling hela dagen, därav dålig bloggning ! och bättre kommer det tyvärr inte bli då jag har dansuppvisning hela dagen idag och sedan en hel del plugg att ta tag i ! Men vi hörs någon gång i veckan då läxorna mm har minskat! puss

NÄSTAN HELT REDO

Har nyss hoppat ur duschen! Nu är äntligen min dans klar också! Dessutom har jag bestämt hur jag ska ha håret på tävlingen på lördag. Nu är det bara lite nya tävlingskläder kvar sen så är jag redo! LÄNGTAR !!

OUTFIT 3 MAJ 2011

Här har ni en lite titt på min outfit idag. Till detta hade jag röda, låga converse och jeansjacka. T-shirten, klockan och ringen är från London och byxorna från bikbok. Conversen kommer också från london.

HEMMA FRÅN LONDON!

hej! kom hem ifrån London igår men orkade inte uppdatera. Har haft det suuper bra och en hel del fina köp fick följa med hem ! Idag har jag iaf varit i skolan och dagen gick ovanligt snabbt. Tog mig en snabb sväng på stan efter skolan också och ett köp fick följa med hem. visar er sen! Nu ska jag iaf försöka plugga lite och sen kanske jag tar mig en springtur i mina nya jogginskor mamma hade köp mig, men det beror helt på vädret. jaja, hörs sen!

PARFYM

Är riktigt sugen på denna parfym. Den luktar så otroligt gott! Någon utav er som har den/ luktat på den ? Isf, vad tycker ni om den ? Värd att köpa?

RSS 2.0