FYRA OUTFITS

Här har ni fyra riktigt snygga outfits. Älskar dessa klänningar och kjolar som är väldigt populära i år, det är ett måste i garderoben enligt mig. Och det bästa utav allt med dom (förutom att dom är jävligt snygga) är att man kan matcha dom precis hur man vill, det är bara fantsin som sätte gränserna!

PACKAR

Idag har jag varit på stan och haft möte med uf-tjejerna och nu är vi igång! Kan dock inte berätta just nu vad det är vi ska göra men när allt är klart så ska ni få reda på det. Håller för tillfället på att packa, åker ju vid halv tio imorgonbitti så måste packa klart det sista nu. Börjar bli lite nervös faktiskt.. men det ska nog gå bra! Ska försöka hinna fixa lite tidsinställda inlägg till er under veckan när jag är borta men annars så hörs vi när jag är hemma. Ska dock bara hem och vända innan jag åker iväg igen men en dag hemma får jag iaf! Hörs sen!

SOOOOOOOL!


ÄNTLIGEN sol! som jag har väntat! Har spenderat hela dagen ute i solen, har till och med badat. Men nu ska jag fixa mig lite och sedan åka till kupolen och köpa det sista inför resan. Efter det blir det att kika på fotboll, perfekt dag! Vi hörs sen! puss


KORFU
På tisdag nästa vecka drar jag och två fantastiska tjejer till Grekland för en veckas sol och bad! Vi kommer att bo på ett all inclusive hotell precis vid stranden vilket känns väldigt bra! Även vädret ser riktigt bra ut! Längtar! ♥

DAY/EVENING


Här är ett lite exempel på hur man kan få två helt olika outfits med samma grund (linnet). Hoppas ni blev inspirerade och gillade detta!

FREDAGENS OUTFIT

image description
image description
Här har ni några dåliga mobilbilder på hur jag såg ut i fredags då min bror tog studenten. Hade även en vit stickad tröja över klänningen när det blev kallt.


I'M BACK

image description
Heej på er! Nu var det ju fruktansvärt länge sedan jag bloggade men nu ska jag försöka komma igång igen! Så vi får se hur länge jag orkar denna gång, haha. Jaja, nog om det. Sitter för tillfället och dricker kaffe och lyssnar på bra musik. Var en sväng på stan idag och växlade pengar och köpte mig en ny body butter, den luktar ju huuuur gott som helst! 85 kr fick betala för den, KAP! Jag har även varit och tränat på gymmet så nu är jag trött och slut i hela kroppen. Det är väl ungefär det jag har gjort idag. Nu ska jag fixa lite med vårat UF som vi snart ska starta, vi har en hel del vi måste göra innan sommaren är över, så jag ska ta tag i lite nu. Puss!

RSS 2.0