28/10-13


Sitter och kollar på cancergalan tillsammans med min bror. Tårarna sprutar verkligen!! usch va hemskt det är, fuck cancer!! Från den ena saken till en annan, hade 43 sidvisningar på bloggen igår?! känner bara vem är den skyldige? 
Idag har jag iaf varit på möte och sedan har jag varit och jobbat. Höjdpunkten under dagen är att jag lyckades få jobb på maxi i helgen!! Blev så otroligt glad, så nu vet ni vart ni hittar mig i helgen! 

MIN FÖDELSEDAG





Här är tre bilder från gårdagen. Hade världens bästa födeldedag på alla sätt och vis. Vi började med middag/förfest hemma hos mig och sedan blev det etage. Sedan åkte vi hem till Victoria och sov där. Victoria ligger fortfarande och sover så jag passar på att blogga. Snart ska vi iaf käka frukost och sedan ska jag hem och chilla med min familj. puss  


HELGEN

Haft en otroligt bra dag idag. Började dagen med att överaska mamma som fyller år och sedan jobbade jag hela dagen på maxi. Japp, jag jobbar på maxi nu för tiden och det är så otroligt kul. Det bästa är ju att jag får träffa Vk och Linni nästan varje gång jag jobbar, så himla kul! Nu på kvällen har vi käkat otroligt god mat i form av oxfilé och även firat både mig och mamma. Jag fyller ju trots allt år imorgon. Fick OTROLIGT fina presenter, är så himla nöjd. Imorgon blir det jobb igen och sedan på kvällen blir det festligheter vilket jag verkligen ser framemot. 




-

Hade världens bästa tisdag igår med mina tjejer! Eftersom att jag fyller år på lördag så överraskade om mig och tog med mig till Aqua Nova vilket var otroligt kul!! Har inte skrattar så mycket på väldigt länge! MINA favoriter ❤️ Dagen avslutades med en vända på kupolen i hopp om att hitta något att ha på sig på lördag, men tyvärr utan resultat! 
Idag har jag iaf jobbat och tränat. Vilket mödarpass det var men så otroligt skönt nu efteråt! Nu ska jag kolla på gossip girl och dricka lite the. Imorgon väntar föreläsning på soltorg i Borlänge, det ser jag fram emot! puss 



HELGEN

På grund av tajt från ALLA min bloggläsare (ca 2 st) om att jag måste uppdatera oftare så tänkte jag göra ännu ett försök med det. Då jag jobbar i stort sätt alla dagar så har jag inte så mycket att berätta om men jag tänkte berätta om min helg iaf, så: 
FREDAG: Jobbade hela dagen och sedan mot kvällen blev det myskväll med familjen. Kollade självklart på idol och hade en lugn och välbehövlig stund hemma. 

LÖRDAG: Vaknade av mig själv vid nio och spenderade dagen med familjen. Hjälpte till i trädgården och bakade. På eftermiddagen bastade vi och tog även ett dopp i sjön. Jaa ni hörde rätt, jag badade och det var svinkallt!! På kvällen åkte jag hem till vk för att umgås med mina favoriter! Så himla härlig kväll. Vi pratade minnen, kollade bilder och planerade lite inför framtiden. Otroligt mysig kväll! 

SÖNDAG: Tränade på gymmet med mamma, kändes otroligt skönt men satan va otränad jag har blivit!! Skärpning med det nu Johanna! Efter träningen åkte jag ner till stan och träffade snyggingen ovan. Vi kollade lite i affärerna och sedan satte vi oss på Waynes och tog en kaffe. Även detta var otroligt mysigt och väldigt väldigt trevligt! 

Summering av helgen: Mysig, välbehövlig och jag fick äntligen återförenas med mina favoriter igen! ❤️


RSS 2.0