VARDAGSLYXDetta är alltså hur jag har spenderat min måndagskväll. Bad, chokladbollar, te och en himla massa snack på de, kan det bli bättre? ❤️


GRILLMYS
Igår hade jag en himla trevlig kväll med mina pinglor. Vi grillade och drack vin och hade det supermysigt hemma hos Linnea. Vi var även på etage vilket var kul som vanligt. Kom hem kl 5 och började jobbet vid 9 så det blev inte många timmars sömn inatt men dom timmarna tar jag igen nu! 

NYTT

Köpte mig tre fina silverringar här om dagen som nu pryder mina fingrar. Tycker det blev ganska fint faktiskt! Idag jag jobbat och även badat. Pinade även i mig ett glas resé som jag försöker lära mig att tycka om. Nu ska jag snart ta och sova för imorgon väntas jobb och sedan utgång med tjejerna! Puss 

22 APRIL 2014

 


Vilken himla härlig dag detta hat varit!! Bjöd hem bästa vk till mig på pannkakslunch i solen vilket var hur mysigt som helst. Vi gick dessutom iväg och köpte kulglass och låg sedan ute i solen på en filt och pratade hela dagen. Riktigt mycket livskvalité på denna dag må jag säga! Imorgon är det dags för jobb igen efter 4 dagars ledighet, känns inte så himla lockande tyvärr.. 


VK 20ÅR


I lördags var det äntligen dags för Victorias 20års-fest! Hon hade fixat det så himla bra. Hela huset var dekorerat med balonger och serpentiner och hon bjöd oss på världens godaste mat. Det blev i vilket fall som helst en helt perfekt kväll och jag tror (nej vet!) att alla som kom blev så himla nöjda! 


RSS 2.0