-

Tumblr_linlz21lim1qbofcqo1_400_large

DANSAT

Tumblr_lirefikrs11qdusdao1_500_large
nu är jag hemma från dansen igen, är heeelt slut! Jag och johanna gick ju till och med till dansen vilket tog ca en timme i rasktakt. nu ska jag iaf sätta mig ner och plugga lite spanska och kika lite på tv och sedan sooooova!
hörs imorgon ! puss

 


PLUGGAR

hejsan ! sitter och pluggar lite och ska snart byta om och bege mig mot dansen. har väl inte så mycket att berätta, allt rullar liksom på som vanligt. Men imorgon ska jag, johanna och förmodligen ida åka till kupolen och shoppa så då kanske jag får något roligt att skriva om/visa. jaja, vi hörs kanske när jag har kommit hem !
love

TATTOO

Tumblr_liq8baf2cz1qfkluho1_500_large10042803_knbvo66g_c_large110202-15.07.49_large

Om jag skulle tatuera mig så skulle det absolut vara en text på något utav detta ställerna. Så himla fint.

 


SMYCKEN FRÅN NELLY.COM


MIN HELG


Heeeejsan! ojj vad länge sedan det var jag bloggade! Hur som helst så har jag haft en grym helg ! I fredags blev det fredagsmys med Tilda kallur. Vi kikade på film, käkade godis och kliade varandra på ryggen. hehe. Och igår blev det en heldag med Alice. Kvällen slutade iaf med fest så nu är jag extreeemt trött, så ikväll blir det en tidig kväll. Har varit på dans idag också, mycket roligt men jag börjar få ont i halsen, IGEN ! Oj nu blev det mycket text här, jaja, vi hörs sen !


DAGENS SPONTANKÖP


Hittade detta fina linne idag när jag och några kompisar var på stan.
 Endast 90 kr!! Ännu ett bra spontanköp!


OUTFIT 23 MARS


Till detta hade jag vita converse, skinnjacka och en stor, svart halsduk.


SKÄRPNING

Tumblr_lh9rhlds7c1qb11dro1_400_large
Alltså fy vad jag är dålig på att blogga! Skärpning johanna ! hur som helst så är jag hemma från skolan nu och lite senare ska jag iväg på dans. Har inte dansat på en hel vecka nu så nu spritter det i benen ! Hörs sen!
LOVE


MÅNDAG


Hej på er ! Ledsen för dålig uppdatering men jag har liksom ingen fantasi kvar. Har ni några idéer om vad ni vill läsa om så får ni gärna säga till. Hur som helst så har jag varit i skolan idag och nu sitter jag och kikar igenom lite plugg. Kvällen kommer väl mest bestå utav det och big brother. Kanske lägger upp bilder på några smycken jag gjort lite senare. jaja, nu ska jag fortsätta plugga.


Frågor & Svar


Molly
om RECEPT:

säljer du fortfarande smycken ? :-)

Svar: jaa, det gör jag. Vill ni att jag ska lägga upp bilder på dom ? :)

Lördag


GOD MORGON ! Nu har jag ganska nyligen vaknat och ska snart gå upp och ta mig lite frukost. Blev så himla glad nu när jag vaknade och såg att det var jättefint väder !! Så dagen kommer nog förmodligen spenderas ute. jaja, hörs sen !


EN LITEN JOHANNA



När jag skulle hjälpa morfar med hans dator så hittade jag en massa bilder på bla mig när jag var liten, här har ni några. Tycker faktiskt att det är jättekul att kolla på gamla bilder, det väcker ju sådana minnen !


RECEPT

Il_570xn.227583251_large
Min vän johanna ville att jag skulle lägga upp ett recept på en chokladmousse. Jag kan säga att den är väldigt lätt att göra och den blir super god ! Hacka 70 g vit/mjölk choklad i små bitar och koka sedan 1dl grädde och häll det över chokladen och rör tills all choklad har smällt. När det börjar svalna helt häller man i ytterliggare  1dl grädde och vispar med elvisp tills att chokladen har blivit en mousse. Häll i det i glas och ställ det sedan i kylen. 
Sedan är det bara att äta ! Jag brukar dekorera med jordgubbar eller andra frukter.


ROSA/ORANGE


(Supersnygg outfit av Mathilda)
ÄNTLIGEN ! har setat här i typ en timme och försökt komma in på blogg.se men det har inte fungerat ! Men nu så är jag inne och tänkte blogga lite. Har iaf haft en bra skoldag idag, slutade 11.45 så det var skönt. Hur som helst så tänkte jag ta tag i lite plugg nu och sedan sätta mig och läsa nya sofis mode.


NEW IN


hittade denna goding i lördags då jag var på kupolen. Ett extremt bra spontanköp !


Onsdag 16 Mars


GOD MORGON !! hur är det med er idag ? med mig är det iaf mycket bra. Ska alledes strax hoppa i lite kläder och sedan bege mig mot bussen men först tänkte jag blogga lite. Visst har jag blivit duktig ? haha. Sluter iaf tidigt idag men vet inte om det går nå bussar men senast är jag nog hemma vig halv tre och då blir det förmodligen lite mer bloggning. Har även tidsinställt ett inlägg som kommer om någon timma. jaja, ha en bra dag så hörs vi senare ! puss


SYSTER


SHORTS

Lace layered shorts
fina, romantiska shorts.


PROMENAD



hej på er ! har precis varit ute på en promenad med scott. Det var ju superfint väder så jag passade på att njuta lite av solen. Känns verkligen som att det är vår, äntligen säger jag bara ! Hur som hällst så tänkte jag försöka blogga lite idag, har väl idéer till iaf 2 inlägg, får se om dom kommer idag eller om jag tidsinställer dom tills imorgon. Vi får se helt enkelt hur mycket jag hinner idag. Nu blir det en kopp tea, puss!


SNYGGT FRÅN H&M


TREVLIGHETER


(bild från i fredags som jag snodde av klara. )
Hej ! Hur är det med er kära läsare ? Med mig är det iaf helt okej, fortfarande riktigt trött efter helgens trevligheter men det är det helt klart värt ! Sitter nu här och pluggar lite spanska/matte och lyssnar på lite partymusik. haha, är redan nu taggad inför nästa helg även att jag inte har så mycket planer.
Jaja, nu ska jag återgå till pluggandet men vi hörs sen !
puuuuuusssss


FULLRULLE !



hej ! kvällen igår vart hur lyckad som hällst. Först thaimat med johanna och sofia och sedan fest, hade verkligen grymt kul!
Idag så har jag iaf varit på dans och sedan blev det kupolen med mamma en snabbis och fick med mig fyra riktigt snygga grejer ! kanske kan visa lite senare om ni skulle vilja det ?
Nu så ska jag börja fixa mig inför kvällen då det blir middag med tjejerna och sedan melodifestivalen ! Vi får se om vi hörs nå mer innan jag drar, annars blir det ikväll eller imorgon. puss


FREDAG - FEST


ikväll blir det fest med tjejerna och sedan ska jag sova hos johanna så inge mer bloggning, ha en grym kväll för det tänker jag ha ! pusss


LITE SNABBT !



tjenare ! tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg nu då. Var ju ett tag sedan jag bloggade nu så jag tyckte det var dags nu. Hur som hällst så har ju skolan börjat igen och rutinerna har börjat rullat.  Skolan, mycket plugg och träning är väl det jag gör om dagarna, inte så märkvärdigt. jaja, nu ska jag iaf snart dra och dansa lite vilket jag verkligen ser fram emot ! puss på er fina läsare ! ♥


it's time for some workout


nu blir det dans ! hörs sen ! ♥


DANS


God morgon ! Ska alledes strax ta på mig danskläderna och bege mig mot danssalen för någon timmes dans. Sen efter dansen så blir det raka vägen hem och plugga. Känns nästan som att vi har mer läxor nu än vad vi brukar ha och nu är det ju ändå lov ! Jaja, måste iaf dra nu men vi hörs senare ! puss


RSS 2.0