LOV

Eftersom att jag har lov så känner jag att jag inte har tid att blogga men när lovet är slut så lovar jag att ni ska få en sammanfattning utav dessa dagar! Njuter iaf fullt ut och har det bra! Hörs i helgen eller nästa vecka! Ta hand om er, puss!


BLACK AND WHITE//JOHANNA


NEW IN/A GIFT

Detta var det jag köpte igår. Armbandet är mycket finare i verkligheten och tröjan var till min bror som fyller år idag!


FIKAR

Sitter på lugnet och fikar med lite fina vänner. Har ingen lektion förens halv tre så vi passar på att chilla lite nu. Puss


MÅNDAG.. IGEN?!


Hej på er! Nu var det måndag igen, bara jag som tycker att helgerna går alldeles för fort? Hade i vilket fall som helst en mycket bra helg och planerna inför nästa helg är redan planerade. Idag då, vad har jag gjort då? Jo först var jag ju i skolan och efter det har jag varit på stan med världens bästa Moa. Tog en fika och sedan gick vi och kollade lite på stan. Köpte en present till min bror som fyller år imorgon (visar imorgon, älskar den!!) och sedan köpte jag även världens finaste armband till mig själv. Mycket nöjd. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan plugga och kolla på tv. Har prov imorgon så jag måste verkligen plugga! jaja, hörs imorgon! puss


VÅRTREND NR.3


Spets är en trend som kommer hålla i sig ett bra tag tror jag. Nu i vår är det iaf väldigt hett och syns på många visningar av vårkläder. Riktigt snyggt tycker jag! Snyggast är det ju såklart om man är riktigt brun och har vitspets på sig.

SLITEN


Alltså fy va sliten jag är sen gårkvällen. Kom hem vid tre och somnade inte förens halv 5. Vaknade igen kl 7 och kunde inte somna om förens halv tio. Vaknade igen vid 11 och gick upp. Så ja typ fyra timmars sömn fick jag inatt. Men det var det värt! Har legat och degat i sängen hela dagen och nu kom mamma upp med en kopp kaffe. Välbehövligt kan man ju säga! Får se vad det blir utav resten av dagen men ska ta det lugnt iaf. Tror det blir lite titanic-tittande och ev lite plugg.

VÅRTREND NR.2


Nästa vårtrend ut är blommigt. Även denna trend är supersnygg. Här tycker jag också att det gäller att vara försiktig så att det inte blir för mycket och för rörigt. Dom supersöta klackarna från nelly.com skulle gärna få flytta in i min skohylla och skjort från bikbok är också varmt välkommen hem till mig! Jag tycker att man snyggast matchar något blommigt till enfärgat, gärna vitt.

HEMMA

Så nu är jag hemma igen efter en härlig kväll ute. Tänkte krypa ner under täcket nu och sova men vi hörs imorgon! Puss


HOME

Bjuder på tre bilder från mitt hus, det brukar ju vara uppskattat!


VÅRTREND NR.1


Tänkte köra igång med lite vårtrender nu, har inte så mycket fantasi till annat så vårtrender fick det bli. Första vårtrenden, som jag älskar, är pasteller. Så snyggt och så rätt! Dock tycker jag att man ska passa sig så att det inte blir för mycket, jag tycker att det är snyggast om man har max två olika pasteller på sig samtidigt.

Nästa vårtrend kommer upp imorgon kl 11. Så kolla in då.


PÅ ISEN



Har precis varit ute en sväng på isen och åkt spark. Det är ju superfint väder ute så det gäller ju att passa på! Nu sitter jag iaf inne och dricker lite kaffe och mumsar på en cupcake. Funderar lite över helgen, tror nog jag blir hemma ikväll och satsar på utgång imorgon, men vi får se, allt kan hända!

 

 


TRÄNAT


Har precis tränat lite här hemma. Blev lite uppvärmning på crosstrainern och efter det styrka. Känns superbra och nu är jag helt slut. Så nu ska jag ta och krypa ner under täcket och kolla på film. Det förtjänar jag!


Q/A

har du tandställning? :o
Svar: Jajamensan det har jag. Hade räls när jag gick i sjuan och sen när jag tog bort den fick jag som en ståltråd på insidan av tänderna som gör så att tänderna håller sig kvar.

Har du något nyårslöfte?
Svar: Ja jag har en massa nyårslöften, bla att vara med ekonomisk och inte spender alla mina pengar på mat/fika och att träna mycket!

Hej! Vad goda cupcakesen såg ut!! Inte lust att dela med dig utav receptet? :)

Kram
Julia!
Svar: Ja det kan jag absolut göra! Det kommer förmodligen upp här på bloggen idag så håll utkik! :) kram

image descriptionimage description


MÄSTERVERK


Sitter och pluggar lite spanska. Är otroligt trött just nu och längtar verkligen till att få gå och lägga mig. Imorgon är det en kort skoldag, endast spanska då jag ska göra prov. Slutar kvart i tio och sedan ska jag till tandläkaren och laga min tandställning och sedan ska jag träna. Efter det så ska jag gå och hämta min syster på skolan för att sedan baka cupcakes. Tänkte ev bjuda hem mina favoritflickor på lite fika på söndag och då tänkte jag ju självklar att dom skulle få smaka mina små och vackra mästerverk! Jaja, mer än detta har jag tyvärr inte att säga nu (ojj vad konsitigt det där lät) men vi hörs sen!

ALLA HJÄRTANS DAG

Ha en bra dag mina vänner! Puss


CUPCAKES

Idag när jag kom hem ifrån skolan så började jag baka cupcakes. Visst blev dom fina? (alla är inte med på bilderna) Har aldrig bakat det innan men jag tror dom blev lyckade ändå. Så nu ska jag mysa ner mig under täcket och provsmaka en och dricka te, tror det får bli lite GG till detta, myyyys!


SÖNDAG

Vilken dag! Har varit skitbra väder och jag har tillbringat hela dagen med kusinerna på sjön. Har åkt skoter och fy fan va kul det är! Jaja, nog om det! Hur har eran dag varit då? Imorgon är det ju måndag igen och helgen är redan förbi, fort det går alltså!


FRIDAY

Hejsan mina vänner! Nu var det ju ett bra tag sedan jag bloggade, ska försöka bättra mig! Igår var jag iaf i trysil och åkte skidor med skolan, det var riktigt kul! Och idag är det ju fredag vilket känns helt underbart! Ikväll blir det att käka med flickorna och sedan och kolla på The pusher! Har ni inte lyssnat på dom så gör det! Jaja nu ska jag fixa mig lite och sedan ta en buss in till stan! Pusssss


SALLAD

Efter gymmet idag så åkte jag och Johanna ner på stan och käkade. Tog mig världens godaste sallad från piacetto(?), verkligen ett tips! Nu sitter vi på föreläsningen och så fort det är klart ska jag hem och plugga. Hörs sen!


NÄSTAN LEDIG


hej! Idag är jag ledig, eller nästan iaf! Har inga lektioner men ska på nå föreläsning om skogen(?) i skolan så helt ledig är jag inte. Ska även ta mig en sväng på gymmet med johanna innan.


RSS 2.0