MOST WANTED


Ny kategori! Vad säger ni, ska jag fortsätta med denna?


GRILLNING


Hej vänner! Igår åkte jag iväg till min pappa på lite grillning osv så det var därför jag inte bloggade. Hade i vilket fall som helst en mycket trevlig kväll med god mat, mycket skratt och ett dopp i poolen. Nu är den äntligen klar!

DAGENS OUTFIT - 30 JULI 2011




Linne; Gina Tricot // Shorts,Halsband,Skärp;H&M

JAG HAR SLITIT UT SÅ MÅNGA SKOR I EN STAD DÄR INGEN LÄNGRE BOR


JOBB


Nu är det dax för mig att bege mig mot jobbet. Imorgon är jag ledig vilket ska bli superskönt! Nej, nu måste jag sticka, mer uppdatering när jag kommer hem! puss

ps. Detta inlägget skulle ha kommit upp för 8 timmar sedan.. trött jag blir på blogg.se!!

ÖNSKEMÅL


Har ju frågat er flera tusen gånger om vad ni vill att jag ska blogga om och det ända ni har önskat är mer om mode, träning och flera outfits och självklart kan jag fixa det! Dock är ju både "mer om mode" och "träning" ganska breda ämnen så jag tänkte höra med er om det är något speciellt innom mode eller träning ni vill läsa om. En läsare ville iaf att jag skulle berätta om hur jag tränar vilket jag tycker är en mycket bra början! Så det tänkte jag fixa och dom dagarna jag inte jobbar så tänkte jag försöka ta outfits. Blir det bra kära ni?  

INSPO BY FRIDA










EN HÄRLIG MORGON








(Tidsinställt)

Här har ni bilder från min morgon. Gick upp vid halv tio och tog mig ett morgondopp med mamma och lillasyrran. Nu är jag iaf på jobbet och kommer hem vid typ halv sex. Mer uppdatering då! Puss


GRILLNING//BÅT








Här är några bilder ifrån kvällen. Först var jag på grillning hos kusinerna och sedan blev det en sväng på sjön. Även lite däckåkning! Nu är jag iaf hemma igen och ska snart försöka sova. Ska jobba imorgon. Puss


MORGONDOPP


Har precis varit ner vid sjön och tagit mig ett svalkande morgondopp tillsammans med lillasyster. Strålande sol idag vilket jag är väldigt tacksam för! Nu ska jag smörja in mig och sedan bege mig ut igen. Ha en bra dag så länge så hörs vi sen !


HOME AGAIN

 
Hej!
Ledsen att jag inte har bloggat något idag men det är så att jag har varit i Gävle hela dagen med familjen + kusinerna. Har haft det jättebra med både fint väder och bad. Nu är vi iaf hemma igen och jag tänkte blogga lite. Vet dock inte vad jag ska blogga om?! Kom gärna med förslag!
Hörs sen! puss


CYKLAT


har precis avverkat 30 min på motionscykeln, känns skönt! Funderar på om jag ska köra lite styrka också nu när jag ändå är igång.. men vi får se hur det blir med den saken.


PERFECT SHOES


Är riktigt sugen på dessa skor. Perfekta sensommar-/höstskor om ni frågar mig. Passar till allt från söta vita klänningar till ett par jeans och en t-shirt. 400 kostar dom vilket dom absolut är värda.


DAGENS FRÅGA



Linnea Engstrand
om CAUSE I CAN’T ERASE THE TIMES THAT YOU HURT ME AND PUT TEARS ON MY FACE:

OMG!! VIKKA SNYGGA JEANS SHORTS VART HAR DU KÖPT DOM?! :D

Svar: Själva shortsen är avklippta jeans som jag köpte på en second hand butik i borlänge. Sedan köpte jag nitar i en liten butik i stockholm och satte dit. Vet inte vad butiken heter men jag vet att det även finns att beställa på internett.




CAUSE I CAN’T ERASE THE TIMES THAT YOU HURT ME AND PUT TEARS ON MY FACE


NYBÄDDAT

hej på er !
har precis duschat och ska snart krypa ner i min nybäddade säng. Är så otroligt trött! Inte sovit en blund inatt känns det som. Dessutom så har jag jobbat hela helgen så jag är helt slut. Så nu tänkte jag lägga mig och kolla på gossip girl.

Imorgon blir det nog en lugn dag. Inga planer förutom att träna och fota lite bilder till bloggen. Imorgon är det förresten den 25:e och min första lön kommer sättas in på mitt konto!! Galet!


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT


RSS 2.0