PLUGGNING OCH PACKNING

Hej på er! Varvar för tillfället plugg och packning. Sista provet imorgon och napa på lördag, hur nice?! Är i vilket fall som helst superduper taggad. En vecka med sol, bad och en hel del festande tillsammans med världens bästa klass, kan du inte bli annat än perfekt! Jaja nu ska jag återgå till pluggandet och packandet. puss 

-

(Bild på mig och Linni för någon månad sedan)
Herregud vilken bra långhelg jag har haft! I lördags hängde jag och Linni på rådis och sedan drog vi till etage. En riktigt lyckad kväll måste jag säga, hur kul som helst!
Igår var jag och tränade vilket har resulterat i en förjävlig träningsvärk. Men det är bara att hålla i träningen nu för snart är det ju dags för beachen. 9 skoldagar kvar till Napa!! Har dessutom skickat in dom två sista inlämningsuppgifterna så nu är det bara två prov och en redovisning kvar!! SEN ÄR DET STUDENTEN!! Alltså förstår ni hur sjukt det här är eller?! 

MYS

 
Här har ni två bilder från de senaste dagarna. Bilden högst upp är från igår då jag och några tjejer invigde rådis. Supermysigt verkligen! Den andra bilden är ifrån onsdags då vi hängde på bryggkafée. Där blev det glass och en hel del prat. Även detta var supermysigt! Detta är ju verkligen livskvalité, vilka himla bra vänner jag har alltså!! 
Idag är det dessutom bara 2 veckor kvar till Napa, aaah GALET!! Nej nu ska jag ta tag i lite skolarbeten som ska in nästa vecka, inte mycket kvar av skolan nu alltså! Puss

SOL

måste bara dela med mig av lite härliga bilder från idag! har haft picknick i stan med tre härliga tjejer nästan hela dagen, hur mysigt som helst! dessutom har jag gått runt i shorts idag, supervarmt och jag hoppas verkligen att det håller i sig! jaja här har ni bilder, puss!

 
 
 
 

UTÖKNING

Nu är det dags för mig att utöka (säger man så?) mitt godis, läsk och chips förbud. På måndag slutar jag även med fikabröd och glass. Dock tillåter jag mig själv att äta glass max 1 gång i veckan. Detta kommer jag hålla på med fram tills napa, vilket inte alls är så länge. Men ja, inget onyttigt alls förutom max 1 glass i veckan. haha töntigt det låter men jag känner liksom inte att jag vill sluta med allt helt och hållet utan jag vill kunna unna mig en glass i solen med mina vänner liksom. Så jag nu kör vi, SLUTSPURT!! 

RSS 2.0