INTE MIN DAG


usch, detta är verkligen inte min dag.. är sjuuuk förkyld, har ont i halsen och näsan är helt igentäppt. Jag hoppade på fel buss när jag skulle hem så jag fick lov att gå hem villket tog ca 30 min. När jag gick så gick min absoluta favorit-väska sönder  och nu när jag äntligen har kommit hem så har jag en hel del plugg som måste göras. Dessutom är jag helt fullbokad exakt hela helgen så inte kommer jag hinna plugga då heller.. nej, just nu är det jobbigt..


Wayne's

hej vänner! sitter för tillfället på wayne's och fikar/pluggar med några kompisar. När vi är klara här ska jag ta mig en snabb sväng på stan och köpa en skjorta (om jag hittar någon) sedan blire bussen hem. Hör av mig mer då när jag är hemma. puss så länge!

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR


HÖSTMYS


ph;Jag
Det mysigaste med hösten måste ju ändå vara (förutom höstkläderna) dom levande ljusen. Det är vekligen ett måste för mig! Allt blir så himla mycket trevligare med några ljus. Nu ska jag iaf ta itu med företaksekonomin som är tills imorgon, sedan blir det mys med familjen framför tv:en. Puss


MONKI

 

 

Ni har väl inte missat att Monki har öppnat webshop?! Äntligen säger jag bara! Klicka på bilden för att komma dit.

AUTUMN


BLOGLOVIN'


bloglovin


QUESTION


Mollyy om LÄNKBYTE - JOHANNA:
gör du länkbyten med andra än dina kompisar?? :))

Svar: Jajamensan det gör jag! Om du är intresserad är det bara att höra av sig via en kommentar eller via mail.

INTE SÅ BRA


God Morgon! Allt bra med er? Med mig är det tyvärr inte alls så bra.. har gått och dragit på mig världens förkylning. Har så otroligt ont i halsen och absolut ingen ork alls. Ligger förtillfället i sängen och knaprar halstabletter och kollar på Gossip Girl. Blir nog en lugn dag idag, med lite pluggande och en massa film. Hör kanske av mig senare under dagen. Puss!


LÄNKBYTE - JOHANNA


Tänkte bara tipsa er om denna grymma blogg. Det är nämnligen min vän Johanna som driver den!
I hennes blogg får ni se/läsa om allt! Hon bjuder bla på en massa outfits och daglig uppdatering. 
Detta är med andra ord en riktigt bra blogg av en riktigt bra tjej!  
Så klicka här för att komma till Johannas blogg!


A CHANGE


I tisdags klippte jag av mig håret. Nästan 3dm försvann. Känns fortfarande väldigt ovant men för varje dag som går gillar jag det mer och mer. Men vad tycker ni, hiss eller diss? (Mer bilder kommer!!)


STUDIEDAG


Hej på er! Idag har jag studiedag vilket känns sååå skönt! Detta ska utnyttjas på bästa sätt, ska nämnligen till kupolen med mina favorit-tjejer! Efter det tar jag med mig Alice hem och pluggar matte och kankse lite annat.

Har en hel del jag måste visa er. Dock så har min kamera dött och laddaren är hos mamma så det blir inte förens i helgen. Men ni står väl ut?!

Nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna, hörs sen!


BIKBOK



 

 
Ni har väl inte missat bikboks vrålsnygga nyheter? Den första och andra bilden är ju heeelt klockrena, precis så skulle jag kunna gå klädd.


VILL


Åh vad jag vill blogga. Vill fylla min blogg med en massa roliga inlägg men tyvärr finns varken tiden eller idéerna där. Ska försöka allt jag kan men just nu känns det bara så tråkigt. Kom gärna med förslag om vad ni vill att jag ska blogga om.

Nu; Idol !


BEGIE


Har precis snickrat ihop ett litet collage. Älskar kamelfärgen, såå snyggt! Har iaf varit hemma sedan halv tre. Fick sluta tidigare idag på grund av inställd spanska, hur skönt? 
Förresten så är det endel som frågat vad som hänt med hösttrends-collagen och det kommer fler, har inte glömt bort det utan det har bara inte funnits tid att fixa ihop det men somsagt, det kommer!


BRUNO MARS










JOBB//REBECCA & FIONA


Hej! Förlåt igen för att jag är så otroligt dålig på att uppdatera men jag har faktiskt inte hunnit. Har jobbat hela helgen plus att det var granny goes street igår också, så det har vatit fullt upp!  Här har ni iaf gårdagens outfit, känses otroligt hötsigt att plocka fram bootsen igen! Dock är dom inte så vackra länge, dom blev en aning smutsiga igår, men det ska nog gå att ordna till. Rebecca & Fiona var iaf helt amazing, vilket jävla drag det blev! Alla stod och hoppade och skrek! Galet!


RSS 2.0