ENÄRMADE KLÄNNINGAR

Något jag tycker är riktigt snyggt är" enärmade klänningar". Dessa tre från Topshop skulle gärna få flytta in i min garderob. Ska kika om jag hittar någon utav dessa nu när jag är i London.

PERFEKTA !

I tisdags då jag, Johanna och Evelina var på kupolen så hittade jag dessa godingar. Föll pladask för dom ! Provade dom men dom var för stora, fanns bara 37 och jag skulle behöva ett par 36:or. Så när jag kommit hem från London igen så ska jag kika i Falun om dom finns i 36, för jag ska ha dom!

COLORFUL SHOES

Om det är något jag tycker är skitsnyggt så är det färgglada skor! så himla snyggt asså!
Lyfter vilken outfit som helst!

TVÅ FRÅN IGÅR

(Bilder från fb)

LONDON CALLING

Hej på er! nu sitter jag förmodligen på flyget på väg till London. Jag kommer inte blogga någonting från london men jag har tidsinställt ett par inlägg. Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem ! puss

SUMMER GLOW

nu har jag nästan gjort alla jag skulle förutom att skriva sagan och plugga historia. Men det hinner jag göra när jag kommer hem på måndag! Nu ska jag snart krypa ner i sängen med ett par avsnitt Andra Avenyn men först ska jag kika igenom resväskan en gång till och smörja in mig i summer glow. puss

JORDGUBBAR I SOLEN

Idag har jag haft ännu en toppendag ! Började med att Johanna kom hit och solade ett tag. Sedan gick vi ner till stan där vi mötte Sofia och Klara och sen gick vi och köpte jordgubbar och satte oss på stan och åt. supermysigt! Men nu är jag iaf hemma igen och har en hel del att ta tag i. Måste skriva klart saga, plugga historia, duscha, städa och packa. Åker ju till London inatt och jag har inte börjat packa än!! Illa! Jaja, nu måste jag sätta fart! Hörs ! ♥
(Bild från sommaren 2009)

DAGENS FRÅGA TILL ER:

Jag verkligen älskar att läsa bloggar! Så nu tänkte jag att ni skulle tipsa mig om bra och läsvärda bloggar. Skulle bli jätte tacksam !

NEW IN

Här har ni dagens köp. Är helt förälskad i bikinin ! ♥

UPPE MED TUPPEN

God Morgon ! Idag är jag uppe med tuppen så att säga. Vaknade för mer än en timme sedan och har (duktigt som jag är) redan börja skriva på sagan som vi ska skirva på svenskan. Idag blir det som sagt kupolen med johanna och evelina. Ska reklamera ett par byxor och sedan se om jag hittar något nödvändigt. Dock har jag ju fortfarande köpförbud tills torsdag.. heh. Jaja, nu ska jag gå och käka lite frulle och sedan skriva klart den dära sagan ! puss

TOPPENDAG!

Imorgon blire shopping på kupolen med Johanna och kanske Evelina. Sen efter det bär
det iväg mot falun igen för lite dans med andra Johanna och sedan ska vi hitta på något
roligt! Tror det kommer bli en toppendag !!

BIKININ ÄR PÅ

(Favoritstället)
Nu tar jag på mig bikinin och går ut och lägger mig och solar. Idag ska jag bli brun.

TOPSHOP COLOUR CLASH


MYCKE PLUGG

Hej! Har en hel del plugg att göra just nu, därav dålig update! Matte, spanska och svenska tills imorgon och sedan en massa plugg till efter lovet. Redan fyra prov inbokade.
Om ungefär en timme ska jag åka in till stan igen för utvecklingssamtal och sedan är det dags för sista disco träningen för denna termin. Nu ska jag dyka ner i matteboken igen, hörs sen!
Förresten så ska jag klippa mig i helgen! ÄNTLIGEN !

MINTCHOKLAD OCH VINDRUVOR

Detta plus BB (& lite plugg) är vad min kväll kommer att bestå av.

-

Hej på er ! Hur är det med er? Med mig är det iaf bra, lite ont i halsen bara!
Idag efter skolan så har jag varit med min vän Anna-Maria. Har inte träffat henne
på jättelänge så det var härligt att få träffas och snacka lite. Nu ska jag ta tag i pluggandet!
hööörs!

HELGEN

Har haft en helt underbar helge tillsammans med mina fina flickor Alice och Pauline. Mycket solning och mycket skratt. Vädret har ju varit helt underbart så bikinin har varit på. Tyvärr så har jag fått en massa solexem så det kliar som bara tusan. Här har ni iaf ett par bilder från helgen.

SOLAR

Sitter ute på balkongen i bikini och solar med Alice. Lite senare kommer även Pauline hit och
då blir det grillning ! myyyys.

IT´S FRIDAY, I AM IN LOVE


OUTFIT 14 APRIL 2011


VILKEN DAG!

Vilken underbar dag det här har varit! Först sovmorgon till tio, matte och engelskaförhör och sedan drog jag och fixade ett pass. Efter det blev det raka vägen hem och ut i det vackra vädret. Tog med mig ipoden och lite läxböker och sedan satt jag där i några timmar och solade. Efter det blev det mat och glass hos m&m, toppendag! Och den ska ju fortsätta lika bra också, ska ta mig en promenad med mamma och lite intervallträning och sedan blir det BB och kanske lite OC! Dagens kommer lite senare!

SMILE, WHY IS EVERYBODY SO SERIOUS?


POWERWALK MED MAMMA

Hej ! Har precis kommit in efter en lång och härlig powerwalk med mamma. Riktigt härligt väder ute ju! Hur som helst så åkte jag ner på stan idag direkt efter skolan och sökte en massa jobb, så nu är det bara att hålla tummarna på att jag får något ! haha. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sedan blir det en smoothie och plugg. Sen sooova! puuuuss

BLÅA PUMPS

Riktigt sugen på ett bar blåa pumps. Dessa är ifrån nelly och är riktigt snygga! Fröken Blick har ett par helt perfekta blåa pumps, dom vill jag ha!

NU; SPRINGTUR

hejsan ! Ska dra på mig springkläderna nu och bege mig ut ett tag. Känner att det behövs. Dock känner jag fortfarande av halsen men veeeeeem bryr sig ? Bloggfantasin ligger som vanligt på noll så ni får gärna komma med tips om vad ni vill läsa om. Undra hur många gånger jag har bett er om det ..? haha. Jaja, nu ska jag inte sitta här och skriva en massa skit men vi höööörs ! puuuuuss
960530-8-1298381138184_large

KALAS

hej ! Skulle egentligen vara på dans nu men jag har börjat känna av halsen igen och vågar inte träna. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig för lite kalas. Min kusing Tobbe fyller år idag så vi ska dit och fira honom.

NY DESIGN

Vad tycker ni om den nya designen/headern ? Designen är gjord utav söta maja stenberg och headern har jag gjort själv. Blev riktigt nöjd med själva designen men headern är bara tillfällig tills jag har fotat lite nya bilder osv. Men vad tycker ni ? Blev det bra ?
Alla bilder i headern är tagna från weheartit.com
(Tryck F5 om ni inte ser det)

SOMMARBILDER

Tumblr_ljc6dxcuom1qho3bao1_500_large
Hej ! allt bra med er ? Med mig är det iaf jättebra ! Sitter här och kollar igenom lite sommarbilder och längtar ihjäl mig! Men snart är den här och då blir det p&l och en massa andra härliga grejer ! lovely!

GLASS I SOLEN

heeej vänner ! har precis kommit hem från stan. Åkte dit direkt efter skolan och tog mig en glass i solen tillsammans med klara. Riktigt mysigt! Nu tänkte jag iaf ta med mig spanskaboken och sätta mig i solen och plugga lite. Sen blir de en promenad ner till dansen för lite dans. Hörs mer sen !

KLÄDER

Lf2011ssfearlessfuture3_large
Godmorgon ! sitter här och funderar på vad jag ska ta på mig för kläder idag. Helst skulle jag bara vilja ta på mig ett par shorts och ett linne och kila ner till stranden. Slutar runt halv två idag så jag kommer hem tidigt och då blir det förmodligen mer bloggning. Jaja, ha en bra dag !

TRÄNING

Nu drar jag på mig träningskläderna och kör ett styrkepass här hemma. Mage, rumpa/ben och armar är det som ska tränas. pusss

ENKELT

Hittade dessa två urläckra outfits, enkelt och stilrent med läckra accessoarer. Såhär vill jag se ut i sommar med kanske en färgglad kofta till. Snyggt!

GLAD TJEJ

hej! sitter och pluggar för fullt men tänkte ändå uppdatera lite snabbt. Har väl egentligen ingenting att säga med kände för ett inlägg iaf. Är helt ärligt på toppenhumör ! dock lite trött men annars är det super! Solen skiner och det är inte långt kvar nu innan det är sommar. Dagarna bara rusar iväg och snart sitter jag på ett plan till london. härlig känsla ! jaja, nu ska jag dyka ner i matteboken ett tag till och sedan blir det en dusch och gårdagens avsnitt av big brother. puussss ♥

NEW IN

Denna grymt snygga tröja fick följa med mig hem från stockholm idag.
Dock fick pappa betala den eftersom att jag har köpförbud, hihi. Riktigt nöjd!

HEMMA IGEN

heeeej ! nu är jag hemma från stockholm igen. Har haft en superbra bra i huvudstaden ! Kvällens planer är inte helt planerade, kanske blir lugnt även ikväll, men vi får se. Jag hör i vilket fall av mig lite senare. puss

Dagens fråga

idaandersen om NEW IN:
omg det vita linnet, vaart har du köpt det? hihi
Svar: Det vita och helt underbara linnet kommer ifrån bikbok för endast 99kr !! Det fanns även i andra färger, dock fanns det bara typ 3 vita kvar.

STOCKHOLM

hej! tänkte bara säga att jag drar till stockholm över dagen men kommer hem innan kvällen. Men bloggningen kommer ju inte bli så bra. Har iaf tidsinställt ett inlägg som kommer upp runt två. men nu måste jag kila ! ha en bra lördag ! puss

CHILLAR

Sitter och chillar i min nya kepa tillsammans med en påse godis! Känner att jag behövde en hemmakväll!

MADE BY ME

Kom just på att jag hade lovat er att visa några smycken jag gjort och här har ni iaf två utav alla jag gjort.
Hoppas ni gillar dom!

KÖPFÖRBUD

Från och med nu så har jag köpförbud tills jag ska åka till london. Känner att det blivit ganska mycket nu på sista tiden och jag ska ju liksom på shoppingresa snart så varför shoppar jag nu ? onödigt ! Hur som helst så hoppas jag verkligen att jag klarar detta. Vad tror ni, tron ni jag klarar detta ?

NEW IN

(Ryggen)
riktigt kassa bilder men vem bryr sig ? ;) Här är iaf endel av shoppingen från igår, köpte även lite annat men inget intressant så jag skippade att ta kort på det.

UF-MÄSSA

hej på er ! guuud vad skönt med fredag ! Direkt efter skolan drog jag och några kompisar till uf-mässan som höll till i fk arenan.Vad där i någon timme och sedan åkte vi ner till stan och kikade lite. Kom väl hem för några timmar sedan och har sedan dess bara slappat ! Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll med familjen, vilket inte hänt på länge! Alldeles strax ska jag iaf visa er köpen från igår.

RSS 2.0