ÄR MED OCH TÄVLAR

 
 
 Är med och tävlar om en klocka från Daniel Wellington hos http://biancasss.blogg.se. Är riktigt sugen på den blå/vitrandiga (nr 2) och nr 4, helst nr 4, så nu håller jag tummarna för vinst! ;)

PLANER FÖR 2014

Om ett år befinner jag mig förmodligen på en härlig strand i Thailand eller Australien med tre helt underbara tjejer. Haha det känns helt sjukt att tänka så men som det ser ut nu så kommer det vara så. Vi planerar att vara borta i 2-3 månader, januari-mars 2014. Bangkok, Phuket, Sydney och Melbourne är städer vi planerar att besöka men detta är såklart inte spikat så att kan hända. Vi får se helt enkelt men just nu känns det så jäkla bra. Dykarkurser och surfingkurser är något som står på listan iaf, likaså sol, bad och utgångar. Blir detta av så kommer det bli helt galet bra, det är en sak som är säkert iaf. 

-

Hej på er! Idag var det första dagen på flera månader som jag faktiskt kände mig sugen på att blogga. Vet inte riktig varför men på något sätt kändes det som att jag hade hittat "glöden" igen. Kanske ska försöka komma igång igen? Nej men vi ska inte hoppas på för mycket, imorgon är "glöden" säkert borta, haha. 
 
nej, nu ska jag ta och bege mig till köket för att fixa en fruktsallad som jag och min bror ska käka medan vi kikar på film. Sen blir det att kolla igenom det sista till provet imorgon och sedan sova. Men vi får se när vi hörs nästa gång då. Puss /j

RSS 2.0