IMORGON

(Bild från ett säljtillfälle i höstas)
Imorgon är det dags för UF-mässa i FK-arena! Äntligen säger jag bara! Det är ju det här man längtat efter under hela uf-året. Kl 08.00 ska vi vara i arenan för att fixa klart det sista med montern. Sen efter det är det dags för företagspresentation inför en jury. Eftersom att vi kom 2:a i "Bästa UF-företag i Falun" så har vi nu kvalat in till att tävla om "Bästa UF-företag i Dalarna" vilket ska bli hur kul som helst. På kvällen väntar galamiddag så det blir en lång dag imorgon. 

FRÅN OCH MED IMORGON

Från och med imorgon ska jag ha godis-, chips- och läskförbud fram tills Ayia Napa (25 maj)! Dock är mörk choklad och popcorn tillåtet. Är riktigt taggad och jag hoppas verkligen att jag ska kunna motstå frestelserna. Här är en lite notis till mig själv (och som tips till er) på vad jag kan äta om helgerna då jag känner mig sötsugen:
- Fruktsallad
- Smoothie 
- Bananpannkakor
- Mörk choklad
- Popcorn
- Gino med mörk choklad istället för ljus
- Nötter
- Vindruvor 
Jaa det finns då mycket gott att äta om kvällarna! Dock har jag en känsla av att det kommer bli jobbigt över påsk så kanske tillåter jag mig själv med en godis-ätar-dag under påsk (typ påskafton) men dock i lagom mängd. 
 

TRÄNING

Tumblr_minspfj6k61s5inwlo1_1280_large
åååh är så fruktansvärt träningssugen!! har varit sjuk i mer än två veckor nu och har därför inte kunnat tränat vilket är sjukt tråkigt. Men nu hoppas jag att jag är tillräckligt frisk för att börja igen. Imorgon blir det antingen en pw innan skolan eller en vända till gymmet, beror lite på hur jag känner mig imorgon. Sen blir det träning torsdag och fredag och förhoppningsvis något pass i helgen också. NU ska jag tillbaka till dom bra rutinerna jag hade innan jag blev sjuk, så är det bara, hur jobbigt det än blir. 
 

100 DAGAR

(lånade bilden av lille vic)
Igår var det 100 dagar kvar till studenten och det firade vi med en riktigt härlig kväll med klassen! Jag skrattade, skrek, sjöng och dansade som alldig förr och ja, det blev en sjukt lyckad kväll! Först förfest och sen blev det vidare till etage där vi dansade oss svettiga!

RSS 2.0