Söndag

god morgon mina vänner !
Har ni ställt om klockorna ? Det har iaf inte jag och jag blev helt chockad när jag vaknade i morse och alla klockor visade olika tid..

jaja, söndag idag då, och kvällen kommer spenderas med lite fina vänner på en härlig resturang här i falun! hur bra låter inte det ?! Har saknat dom som bara den och nu äntligen är det dags att träffas igen ! ♥

Idag tänkte jag lägga upp dom väldigt få köpen från karlstad och kvällens outfit. Kanske kommer det någonting mer också men vi får se hur mkt jag hinner ! puss så länge !


dessa tjejer blir det ikväll plus många fler, längtar !! :)) <3

hemma

hej på er !
tänkte bara säga att jag är hemma och har haft det jätte bra i karlstad! Hinner tyvärr inte uppdatera så mkt idag för vi har gäster här osv. Men jag hör av mig imorgon ! puss

FAVORITER JUST NU




Klädesplagg – Min jeansshorta från lager 157
Smycke – Min underbara ring jag fick av moa ida och johanna i fredags !
Kroppsfukt – (Till läpparna) Nivea, pearly shine
Nagellack – Blue jeans 702 IsaDora
Hudvårdsprodukt - Nivea young - Clean deeper, wash scrub 


Snart höstlov!

åh imorgon är det sista dagen i skolan och sedan väntar ett underbaart lov ! Går inte ens hela dagen imorgon utan jag slutar efter lunch. Ska ju till Karlstad och hälsa på lite kusiner och shoppa! Snacka om bra början på ett lov ! Dock kommer bloggande komma lite iklämm men jag kommer ju hem redan på lördag kväll så det blir ju inte så länge ! kan tom fixa något tidsinställt inlägg till er ! :)

jaja, nu ska jag kolla lite på oc och sedan packa tills imorgon ! men vi hörs kanske mer ikväll men om vi inte gör det hörs vi senast på lördag ! :)


MODEKUNGEN.SE






Onsdag-

hej på er!
har varit hemma i ett bra tag nu men inte orkat skriva ännu, men som ni ser har jag ju faktiskt laggt upp en outfit ! hah.

Skolan idag gick iaf mkt bra. Hade glosförhör på 180 glosor idag, tror faktiskt det gick ganska bra ! Fick också tillbaka matte provet men tyvärr belv det en stooor besvikelse! hade nog alledes förhöga förväntningar tror jag. Men ett vg får väl ändå duga !

Imorgon är det iaf volleyboll-turnering för hela skolan. Först för oss ettor så imorgon slutar vi halv 1 tror jag det var ! Jag ska iaf inte vara med och spela, känner att det inte riktigt är min grej men jag ska iaf vara där och kolla och sen ska jag gå och simma med sofia!


åh, vad jag drömmer mig tillbaka !
 

OUTFIT 27/10


Jeans - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Kofta - H&M
Halsband - Glitter
Ringar - Present, Lindex


-


(snälla, kom med lite förslag ! och en sak till, ni borde bli bättre på att kommentera !)

Svar - produkter till mitt hår


REF. 204 - Den första produkten på bilden är ett torrshampo
som jag brukar ha i i håret när det börjar bli lite lortigt och vill
frächa upp det lite granna. Ibland använder jag den också som en
vanlig styling profukt, tex när håret bara vill ligga alleldes platt så
sprayar jag i lite torrshampo och får perfekt volym !

got2b smooth ´n chic lotion - Den andra produkten jag brukar
använda är en vårdande smörja som jag brukar ha i när håret är
handduks-torkat.

-



Lisa Arvidsson
om
designen !:
hej johanna! jag förstår inte hur du kan vara så grymt vacker !? Har en liten fråga angående ditt utseende, jag undrar om du kanske kan visa hur du sminkar dig och hur du fixar håret. :)

Svar: Nejmen tack så mycket, va glad jag blir! Självklart kan jag visa hur jag sminkar mig, dock sminkar jag mig inte alls mkt men visst kan jag fixa det. Tyvärr kan jag inte visa hur jag gör med mitt hår eftersom att jag inte gör någontin med det, utan endast låter det självtorka ! Använder endast en eller två produkter till mitt hår (ibland), men dom skulle jag ju kunna visa. Så håll utkik så kommer det innom en snar framtid ! ;)

26 Okt


Hej vänner !
Idag fyller jag äntligen 16 år, känns iochförsig som att jag fyllt år ända sedan i fredags då jag fyck så grymt fina pesenter av lite vänner men idag blir jag ju faktiskt ett helt år äldre ! Bara två år kavr nu tills 18 ! haha.

Ska väl iaf snart kila till bussen för en kort skoldag med matte-prov och grejjer ! sen blir det iaf raka vägen hem för lite födelsedags-firning och pluggning ! Blir väl inte överdrivet med bloggning idag men jag ska försöka att klämma in minst ett inlägg till ikväll !

puss.


designen !


såå, du var ännu lite mer fixat av designen. Börjar faktiskt bli nöjd ! Ett stort tack till maja som har hjälp mig med designen osv.

Nu ska jag iaf ge upp allt pluggande och gå ner och kolla på film med familjen. hörs sen mina vänner !

Glöm inte bort bloglovin;

bloglovin

FROM MY FRIENDS

I fredags var ju några utav mina underbara vänner här och käkade lite mat och spelade spel. Hade verkligen jätte trevligt och jag tror att alla tyckte att det blev lyckat! En massa skratt och prat! Tror faktiskt inte att jag haft så kul på läge ! Fick även en massa fina presenter (se bild). Tusen tack för allt tjejer ! ♥

Från Ida Johanna & Moa

Presentkort 200:- från Alice och Lisa

Titta va fint kort jag fick av några utav tjejerna och det var faktiskt Ida som hade gjort det ! Grymt fint!

khakigrön - svart ?


alleldes strax kommer alice hit och hjälper mig att förbereda lite inför kvällen !
dessa jackor kommer också hem till mig idag. Har köpt dom båda men ska bara
behålla en tror jag.. men frågan är då vilken färg jag ska ha ?! Khakigrön är ju
helt klart snyggas om ni frågar mig men svart passar ju till så mkt mer plus att
svart är ju verkligen en tidlös färg ! men hur tycker ni jag ska göra ?
Khakigrön eller svart ?!

702 blue jeans


igår så köpte jag mig ett jeans blått nagellack och shit vad jag älskar det ! Har dock inte provat det på mig själv än eftersom jag har manikyr men provade det på en kompis igår och jag tror det kommer bli skitsnyggt till typ en svart outfit. Färgen heter 702 blue jeans, och det kommer såklart en bild lite senare när jag har det på mig.  
39.50:- H&M


RSS 2.0