GÅRDAGENS OUTFIT


Här har ni gårdagens outfit då jag och lite vänner var och käkade på en mysig uteservering här i Falun. Har förövrigt skaffat mig en ny blogg tillsammans med fina Pauline. Den hittar ni här. Dock kan jag inte riktigt släppa denna blogg. Så ni får kika in på båda för jag kommer nog inte helt sluta med denna blogg.

BILDER FRÅN IGÅR//BRYGGCAFÈET


(INLÄGGET SKULLE HA PUBLICERATS IMORSE) Här har ni tre bilder från igår då jag och lite kompisar tog en fika på härliga fiket bryggcaféet.

SNART SOMMARLOV!

Hej! Nu åker jag alldeles strax till skolan för lite städning och sedan jordgubbstårta med klassen! Får ju sommarlov idag! Hur härligt?! Efter skolavslutningen så åker jag kanske ner till stan, annars drar jag hem till pappa. Sedan kl fyra är det dans med gruppen som gäller!! Fy satan va roligt ! Kommer hem vid halv sju ungefär. Hoppas på att jag ska kunna bjuda på lite bilder då. jaja, nu måste jag dra! hörs sen!

MYCKET!

Heej! Ledsen att jag inte bloggat men jag har verkligen inte hunnit. I söndags vid tio så började jag min första jobbdag. Det gick super bra och det var kul. Efter att jag slutade vid fem så drog jag hem till Alice. Efter det gick vi till Anton där vi grillade både kött och marshmallows. När vi var klara med det drog vi på klassfest. Blev ganska misslyckat igentligen men jag hade roligt ändå. Kvällen slutade vid halv två och dagen därpå (igår) så jobbade jag igen.
Idag ska jag också jobba, men bara mellan 14-17. Efter det ska vi ut och käka lite med familjen. Min bror fick nämnligen körkört idag! Snacka om att det ska utnyttjas !
Jaja, nu måste jag stoppa i mig lite lunch och fixa klart mig. Hörs sen ! pusssssss

BILDER//FALUKALASET 2011

haha, jag bjuder på dessa bilder! Hade i vilket fall som helst en grym kväll igår med två utav mina favorit tjejer! ♥

BILDER FRÅN DAGEN

Här kommer lite bilder från dagen. Även denna dag har spenderats i solen och nu börjar jag faktiskt få lite bränna.

UNDERBARDAG!

hej vänner ! Vilken härlig dag det har varit! Det har varit strålande sol och jag har gått runt i bikini i stort sätt hela dagen! vilken känsla! Har till och med tagit mig ett dopp i sjön!  Nu har jag iaf precis duschat och ska snart börja göra mig iordning inför kvällen. För ikväll blir det stan med ett par väldigt saknade tjejer! Vi får se om jag hinner slänga upp en kvällensoutfit men annars får ni den imorgon! nej, nu ska jag inte sitta här och bomba er med en massa ointressant text utan nu ska jag fixa mig! hörs sen, pusshejjj

MAGISKA

Här har ni ett par galet snygga klackar från nelly.com. Är helt kär i dom! Om dom hade funnits i min storlek och om jag var 5 cm kortare så hade jag slagit till på direkten. Dom är ju hela 13,5cm höga!! Inget jag som är så lång skulle gå ut med så ofta. Men riktigt snygga är dom. 399:- och dom är dina!

SOL/22

Eftersom att vädret ser ut att bli fint imorgon så tänker jag
ställa klockan på tio. Vill ju inte missa chansen att bli brun.
Tänkte först ta mig en morgonpromenad och sedan spendera
resten av dagen i solstolen. Om nu bara vädret blir som
väntat..

-


TRE NYA

Detta är tre utav mina senaste inköp. Gillar alla tre väldigt mycket. För er som inte ser så är den sista bilden en shortsdress.

NÄSTAN SOMMARLOV!

Nu har jag i princip sommarlov!! Endast skolavslutningen kvar på onsdag om en vecka. Är alltså ledig ända fram tills dess. Känns hur bra som helst och jag har så mycket roligt i helgen som jag ser fram emot. Är så otroligt glad. Allt är bra just nu! Efter helgen så tänkte jag iaf ta tag i bloggandet igen, så håll ut världens bästa läsare! ♥

EN VECKA KVAR!


RSS 2.0