HELG!!


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!! Gud så skönt det ska bli. Dock har jag en jäkla massa plugga som ska göras.. Ikväll ska jag hem till amanda och chilla lite med henne och moa och sen ev ut på lite party, får se vad som händer med andra ord. Hoppas ni får en bra helg, pusssss!


INSTAGRAM

image description
Glöm inte att följa mig på instagram, jjohannab heter jag där! puss


MIN HELG:

image descriptionimage descriptionimage description
image description
image descriptionimage description
Har haft en skitbra helg! I fredags var det hockeylagfest och det var faktiskt riktigt roligt! Sen på lördagen var jag på skidspelen tillsammans med en massa snygga tjejer och idag har jag pluggat gärnet! Så, där fick ni en kort sammanfattning av min helg + en massa bilder. Hoppas eran helg har varit lika bra!

TAGGAD


åh jag är sååå taggad inför imorgon!! kommer bli en så sjukt bra dag! Först ska jag och några kompisar simma innan skolan och sen efter det blir det en kort skoldag. Efter det blir det att kolla lite på svenskaskidspelen tillsammans med flickorna och sedan hem och fixa sig för fest. Är verkligen taggad till tusen!! Ska försöka ta tag i bloggningen snart också, jag loooovar! puss

-



BLOGGTORKA

har verkligen ingen bloggfantasi just nu så kom gärna med förslag om vad jag ska blogga om eller om ni har några frågor ni vill att jag ska svara på. puss på er!

JEANS

Igår upptäkte jag att mina favoritjeans hade gått sönder och idag upptäckte jag att mina andra favoritjeans också hade gått sönder!! Hur kan båda jeansen då sönder samtidigt? Otur! Så nu är den stora frågan om jag ska laga jeansen (det är endast små hål som går att laga) och bara köpa ett par till jeans eller om jag ska sattsa på två nya, lika som dom som gick sönder alltså. Var på stan en snabbis idag och hittade ett par jättefina tiger jeans men dom är ju ganska dyra så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Tror att jag ska köpa dom och sedan laga dom andra men jag vet fortfarande inte. Vad tycker ni? Köpa ett par nya (dyra) och laga dom andra eller köpa två nya, lite billigare, som ersätter dom som är sönder?
Tror det var dom här som jag provade idag:


Q/A - MITT HÅR


Fick en fråga för jättelänge sedan som jag tänkte att jag skulle ta och svara på:

"hej johanna. jag är otroligt sugen på att klippa kort som du har gjort men jag vet inte óm jag vågar.. ångrar du dig och hur ser ditt hår ut nu? har det växt mycket? visa gärna bilder om du vill. tack för bra blogg btw!"

Svar: Hejsan! Helt ärligt så ångrar jag mig inte en sekund längre att jag klippte kort. I början när det var ovant osv så var det klart att jag ångrade mig lite men jag är ändå så sjukt glad över att jag faktiskt vågade. Jag tycker att du ska göra det, låt det inte hänga på om du vågar eller inte utan är du sugen så gör det. Det är ju bara hår och det växer ju ut igen.


Ungefär såhär såg mitt hår ut innan. Denna bild är tagen i början på sommaren så lite längre var det när jag klippte av det. Tog av ca 2,5 dm. Tror det var i början av september som jag klippte mig.

Och såhär såg det ut ca en vecka efter. Kort och frächt! Hur det ser ut nu har jag tyvärr ingen bra bild på men det har växt ganska mycket.


SNÖ?!


tycker synd om er mina trogna läsare för att jag aldrig uppdaterar, men jag har verkligen inte haft någon tid eller lust! Har lagt en hel del tid på skolan och träning denna vecka så bloggen har hamnat i kläm.. Jaja nog om det. Sitter förtillfället och dricker lite kaffe och lyssnar på musik, idag är första dagen då jag inte stressat över läxorna så idag blir det att ta det lugnt. Ska ev iväg och kolla på lite fotboll fram emot kvällen men vädret känns inte så lockande just nu! DET SNÖAR! Vad hände liksom?! Bara för att det snöar trotsar jag det och bjuder därför på en härlig mysbild på mig och syster från sommaras, snart är vi där igen!

TRÄNAT

Sitter på lugnet och har precis tränat. Det gick riktigt trögt idag då jag inte gymmat på typ två veckor, men nu är jag igång igen! Dock fick jag världens huvudvärk nu efter att jag tränat.. Inte bra! Ska väl hem och käka lite nu och sedan sätta mig och plugga matte, prov på onsdag!! Usch!


COLLAGE


Älskar verkligen att sitta och fixa ihop sånna här collage. Hoppas ni också gillar det! Såhär vill jag vara klädd i sommar. Snyggt & enkelt. PERFEKT!


BILDER FRÅN LOVET

Här har ni lite bilder från lovet. Har hunnit med en hel del men ändå vilat upp mig. Syster fyllde 8, jag har shoppat, varit barnvakt, fikat, hängt med kompisar, åkt skidor (mycket bra Johanna!!), kollat på fotboll och det har ju varit så otroligt bra väder hela veckan så vårjackan har åkt fram och solbrillorna har ständigt varit på. Så ett mycket bra lov med andra ord! Nu när skolan drar igång igen så ska jag köra igång med träningen, ska försöka hinna med minst tre gånger på gymmet plus lite promenader denna vecka! Nu kör vi!


RSS 2.0