bloggpaus

känner att bloggande inte riktigt är min grej och jag har tycärr ingen tid och lust för bloggandet heller. Därför tar jag nu en bloggpaus. vet inte hur länge. Men förmodligen blir det ingen julkalender här på bloggen om jag inte skulle få nå ryck eller något. men lucka 1 är iaf publiserat. haha, så 1 december kommer första luckan att öppnas.

JUL-KALENDER?

eftersom att jag älskar julen så kom jag och två vänner på idag att jag borde börja blogga mer om julen! Så jag tänkte köra en Jul-kalender här på bloggen. I varje "lucka"/dag så kommer det ett roligt inlägg. Det kan vara allt ifrån julklappstips till bra jul-musik, tävlingar osv,allt som hör till julen med andra ord ! tänkte redan nu komma på lite inlägg så jag har något att skriva om. Skulle ni tycka det vare kul med en jul-kalender här på bloggen ? För om ni tycker det så fixar jag det !


Förövrigt så tog jag en fika med Sofia efter skolan. Köpte även en ring och nån putts till skorna. Ringen kommer väl förmodligen tyka upp på bloggen om några dagar skulle jag tro.




SNÖ

nu ska jag alleldes strax kila iväg till skolan, engelska står först på schemat ! Känner mig på toppen humör idag, det har ju kommit snö !! :D haha, jaja, nu måste jag skynda mig! puss


tisdag

hej mina vänner !
hur har eran dag varit ? Min har iaf varit väldigt bra, kort och flummig skoldag och sedan stan en snabbis med sofia. Köpte lite presenter till en kompis som fyller år i helgen och en t-shirt till mig själv. Dock har jag inte provat den än men jag hoppas att den passar. Ska även ner på stan lite senare ikväll med pappa och då ska jag nog köpa mig ett par svarta jeans. jaja, nu ska jag dyka ner i engelska boken ett tag och sedan matte boken. puss

åhh vad jag saknar sommaren !

TIPS: NAGLAR

jag tror dom flesta tjejer vet hur det känns att ha korta naglar och fula nagelband och det är ju inte kul ! så här har jag några tips om hur man kan göra för att hålla naglarna fina och långa och hur man gör för att hålla spruckna nagelband borta..


♥ Först filar jag naglarna till önskad form och längd. (KIKS ca 25:-)
♥ Sen så maserar jag in Depends nagelbands-kräm på nagelbanden. (KIKS/ÅHLENS ca 50:-)
♥ Efter det så petar jag även ner nagelbanden med en nagelbandspetare (KIKS/ÅHLENS ca 20:-)
♥ Sen så har jag på ett slags lack för tunna naglar som skivar sig, märken Mavala (KIKS/ÅHLENS ca 60:-)
♥ När jag har gjort allt detta målar jag naglarna i önskad färg, idag blev det svart från Depend.

Love letters


sitter här osminkad och trött och läser min underbara bok! Love letters heter den och är faktiskt grymt bra. Dock är den på engelska men man lär sig ju en hel del av det så det är ju bra ! Ska väl iaf snart fixa till mig lite och sedan åka in till stan en snabbis, sen blir det vidare hem till tobbe där kvällen kommer spenderas. Vet inte när jag är hemma igen men jag ska försöka klämma in något inlägg iaf. Jaja, nu måste jag skynda mig men vi hörs sen!
puss


Bloglovin;

bloglovin
kära läsare,glom inte bort bloglovin
vilket många har gjort ! hah ;)

IDOL

sitter och kollar på idol med familjen. Vad gör ni själva en fredagskväll som denna ? Kollar på idol? har ni någon favorit ?



Svar på fråga - Klänningar till jul och nyår!








Nelly.com - Kläder och Mode


                             
 


             
   
Nelly.com - Kläder och Mode 
                        




här är några förslag på klänningar till jul och nyår. Allt under 500-lappen. Fanns väl inte så jätte mkt att välja mellan nu när jag kollade runt men jag tycker iaf att någonting rött eller svart passar bra till jul och sedan tycker jag att något svart eller glittrigt passar till nyår. Till klänningen tycker jag iaf att man ska ha ett par grymma klackar och lite ringar. Men jag tycker att klänningen till nyår ska vara lite "tuffare" eller vad man ska kalla det, lite mer glitter och härligare passform!

-


Amanda om SISTA HELGEN PÅ LOVET !:
har du något tips på internett-affärer där man kan köpa klänningar till jul & nyår för under 500 kr ? tacksam för svar x))

Svar: Jovisst kan jag fixa det ! Kommer dyka upp ett annat inlägg under kvällen eller morgondagen med förslag på fina klänningar! :)

SISTA HELGEN PÅ LOVET !

hej mina vänner !
idag är det fredag och sista helgen på lovet ! Kan faktiskt säga att jag tycker det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan och in i vardags-rutinerna igen. Jag menar nu rinner ju dagarna bara iväg utan att man hinner göra något, har inte hunnit pluggat eller tränat på hela lovet ! Kan ju iof bero på att jag är väldigt förkyld men plugga kan man ju göra ändå ! Så ja, det kanske är nu jag ska ta upp engelska-boken och läsa lite.. får nog bli så !


just nu;

haha, blev visst inte så mkt bloggning idag heller.. tiden bara rinner iväg och ändå har man inte gjort någonting ! Men imorgon ska jag iaf hoppa ut pyamasen och ta på mig något snyggt och gå ut. Kanske en sväng till stan eller något ? Men ärligt talat så har det varit en grymt skön dag, känndes som att jag faktiskt behövde en slapp-dag nu när förkylningen håller på att bryta ut och det är grått och trist ute..

fixade iaf till mitt rum lite idag. Bättre bilder kan ni få imorgon, men så här mysigt har jag det just nu. Med tända doftljus och grejjer !

REGN OSV.

hej och förlåt, förlåt och förlåt för att jag inte har uppdaterat ! urch vilken dålig bloggare jag är ! hah, men det är ju lov och jag har helt enkelt inte hunnit ! men idag ska jag bara vara hemma så några inlägg ska jag väl iaf hinna med! Kanske en tävlign också ? hmm.. vad tycker ni ? vore det kul med en tävling ?

förövrigt så regnar det här i falun vilket får mig på inne humör. Tänkte pyssla om mig själv lite idag, dusch, fotbad, läsa en härlig modetidning, blogga, kolla på film osv osv. Känns som att jag behöver en dag helt för mig själv just nu!


bild från en regning dag i sommras.

RSS 2.0